اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

معاون استاندار آذربايجان شرقي اصلاح الگوي کشت؛

کليد نجات درياچه اروميه است

معاون سياسي و اجتماعي استانداري آذربايجان شرقي با تأکيد بر نقش اصلاح الگوي کشت در نجات درياچه اروميه گفت: اگر الگوي کشت علمي و فناوري‌محور را در پيش بگيريم، مي‌توانيم هم از بحران آب عبور کنيم و هم بهره‌وري کشاورزي را تا چند برابر افزايش دهيم.

کليد نجات درياچه اروميه است

مرتضي محمدزاده در پنجمين جشنواره پسته بخش ايلخچي شهرستان اسکو، با اشاره به شرايط بحراني درياچه اروميه اظهار کرد: درياچه اروميه امروز به دغدغهاي ملي و منطقهاي تبديل شده و همه ما نسبت به آن احساس مسئوليت داريم.

وي با تأکيد بر اهميت اصلاح الگوي کشت در پايداري منابع آب گفت: اگر اصلاح الگوي کشت را بهصورت جدي دنبال کنيم، ميتوانيم در بهبود وضعيت درياچه اروميه و جلوگيري از تخريب منابع آبي استان گامهاي مؤثري برداريم. اجراي الگوي علمي و پايدار کشت يکي از مهمترين راهکارهاي حفظ کشاورزي و محيطزيست است.

وي خاطرنشان کرد: فناوري چهره دنيا را تغيير داده و ما نيز بايد از دانش روز در بخش کشاورزي استفاده کنيم. در کشورهاي پيشرفته از ارقام اصلاحشده و روشهاي نويني چون کشت هيدروپونيک براي افزايش بهرهوري استفاده ميشود؛ در اين روش بدون نياز به خاک، محصولات غذايي سالم و باکيفيت توليد ميشوند.

معاون سياسي و اجتماعي استانداري آذربايجان شرقي افزود: تنها با اصلاح بذر و بهرهگيري از فناوري ميتوان عملکرد توليد گندم را تا سه برابر افزايش داد و اين افزايش چشمگير بدون مصرف منابع بيشتر آب و خاک محقق ميشود.

وي اظهار کرد: کشاورزي کاري دشوار و طاقتفرساست که همواره با ناملايمات اقليمي روبهروست، اما با اتکا به علم، فناوري و تغيير نگرش ميتوان آيندهاي روشنتر براي کشاورزان و محيطزيست رقم زد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.