مديرکل صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي از وجود 60 پروژه پيشران در آذربايجان شرقي خبر داد و گفت: 16 پروژه از اين تعداد، مرتبط با صنايع غذايي هستند. توليد گلوکز و روغن خوراکي در استان، علاوه بر پاسخگويي به نيازهاي داخلي، ظرفيت تأمين نياز کل منطقه شمال غرب کشور را نيز دارد.
صابر پرنيان در جلسهاي که با حضور جمعي از فعالين اتحاديه صنف خواربار و لبنيات تبريز برگزار شد، با بيان اينکه برخي واحدهاي صنفي، بهويژه فروشگاههاي بزرگ، تا 70 نفر نيروي انساني دارند، اظهار کرد: اين صنف نقش قابل توجهي در تأمين اقلام ضروري شهروندان ايفا ميکند و آينده آن بهواسطه تحولات ساختاري و فناورانه، در حال دگرگوني است.
وي با اشاره به ارتباط مستقيم صنعت با تجارت تصريح کرد: اگر امروز در صنعت حرفي براي گفتن داريم، به دليل پيوند مستحکم با بخش تجارت است. شغلها در حال دگرگوني هستند و گردش کار بسياري از مشاغل بهصورت الکترونيکي انجام ميشود.
وي تأکيد کرد: اصناف بايد نگاهي فراتر از مرزهاي داخلي داشته باشند و براي واردات و تأمين کالا از خارج نيز برنامهريزي کنند. در عين حال، اعتماد به بازار، مردم و بخش خصوصي رمز موفقيت در تمام دورهها بوده است.
مديرکل صنعت، معدن و تجارت صمت استان با تشريح ظرفيتهاي صنعتي، به وضعيت مطلوب استان در زمينه انرژي خورشيدي اشاره کرد و گفت: با وجود چالشهايي مانند ناترازي برق، نبايد اجازه دهيم جريان توليد متوقف شود.
به گزارش روابط عمومي اداره کل صمت، وي با اشاره به نامگذاري سال جاري از سوي مقام معظم رهبري بهعنوان «سال سرمايهگذاري براي توليد»، تصريح کرد: عليرغم فضاي سياسي حاکم بر منطقه و تحريمها، اگر در برخي حوزهها به خودکفايي برسيم، شاهد يک جهش بزرگ اقتصادي خواهيم بود.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.