زمان برگزاري ديدار تيمهاي پرسپوليس و تراکتور از هفته بيست و چهارم ليگ برتر تغيير کرد. تيم تراکتور در مرحله يک هشتم نهايي ليگ نخبگان آسيا بايد 11 اسفند در ورزشگاه راشد دوبي مقابل شباب الاهلي قرار بگيرد و در بازي برگشت در تاريخ 18 اسفند در کشور ثالث از اين تيم ميزباني ميکند.
با توجه به برگزاري ديدار برگشت تراکتور - شباب الاهلي در زمين بيطرف، به احتمال زياد تراکتور در بازه بين بازي رفت و برگشت مقابل شباب الاهلي به ايران برنگردد.
از سوي ديگر، زمان ديدار پرسپوليس و تراکتور در هفته بيستم و چهارم 15 اسفند ماه اعلام شده است که با در نظر گرفتن بازيهاي آسيايي تراکتور، ديدار با پرسپوليس به تعويق خواهد افتاد. پيگيريهاي ايسنا در اين رابطه نشان ميدهد که سازمان ليگ تاريخهاي 24 يا 25 اسفندماه را به عنوان تاريخهاي احتمالي برگزاري ديدار پرسپوليس - تراکتور در نظر دارد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.