اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

يک‌هزار و 479 علوي در سوريه کشته شدند

رويترز گزارش داد که در درگيري هاي اخير در سوريه، يک‌هزار و 479 علوي به شهادت رسيدند.

يک‌هزار و 479 علوي در سوريه کشته شدند

تحقيقات نشان مي دهد که طي کشتار جمعي و غارت 40 منطقه در ساحل سوريه در مارس 2025(اسفند1403)، حدود يکهزار و 479 علوي کشته و ده ها نفر ديگر ناپديد شدند.

طبق اين گزارش، در يک عمليات انتقام جويانه که گروه هاي مختلف در آن مشارکت داشتند، علوي هاي سوريه هدف قرار گرفتند.

رويترز افزود: برخي مقامات ارشد دولت انتقالي سوريه به طور مستقيم دستور داده اند که اين کشتارها انجام شود.

پيش از اين کميته حقوق بشر سوريه اعلام کرد که 25 مورد کشتار در ساحل سوريه به علاوه 811 ويديو در اين خصوص ثبت شده است.

در اين گزارش آمده است که نام 2 هزار و 246 قرباني در ساحل سوريه که بيشتر آن ها جوان هستند، تاييد شده است.

پيشتر منابع خبري اعلام کرده بودند که شبهنظاميان وابسته به حکومت جديد سوريه اقدام به پخش اعلاميههاي تهديدآميز مبني بر کشتار و ذبح علويها در ريف غربي حمص کردند.

در اين بيانيه، ضمن تهديد علويها به آنها اعلام شد بايد بين کشتار و ذبح و آوارگي و ترک خانه و کاشانهشان يک گزينه را انتخاب کنند.

هفتم خرداد جاري نيز منابع خبري از کشته شدن هفت شهروند از اعضاي دو خانواده علوي در غرب سوريه خبر دادند.

بعد از روي کار آمدن «ابو محمد جولاني» رئيس حکومت موقت سوريه مناطق ساحلي سوريه شاهد افزايش تنشها و درگيريهاي خونين بين نيروهاي امنيتي دولت جديد به رياست وي و مخالفان سياستهاي جولاني بوده است.

سياستهاي دولت جديد سوريه، خشم گسترده علويان را برانگيخت و منجر به آغاز تظاهرات در شهرهاي قرداحه، جبله، لاذقيه، طرطوس، حمص و مصياف شد.

در واکنش به اين تظاهرات مسالمتآميز، نيروهاي نظامي وابسته به جولاني، اقدام به تيراندازي مستقيم به سمت معترضان کردند.

درگيريها به سرعت به مناطق ساحلي سوريه گسترش يافت و در استان لاذقيه و شهرکهاي الحفه، المختاريه و الشير، درگيريهاي شديدي رخ داد که منجر به کشته شدن دهها نفر شد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.