اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

وحشت شديد آمريکا از کمبود مهمات پدافندي

يک رسانه عبري زبان اعتراف کرد که دولت تروريست آمريکا به شدت نگران کمبود مهمات پدافندي است.

وحشت شديد آمريکا از کمبود مهمات پدافندي

روزنامه يديعوت آحارانوت در گزارشي در اين رابطه که در شماره امروز آن منتشر شد اعلام کرد که منابع آگاه در ايالات متحده تاکيد ميکنند که مهمات کافي براي ادامه جنگ عليه ايران در اختيار ندارند.

اين رسانه عبري زبان به نقل از يک مسئول آمريکايي که او را شرکت کننده در جلسات داخلي دولت آمريکا در مورد جنگ معرفي کرد، هشدار داد که توسعه روند عملياتي (جنگ تروريستي عليه ايران) آمريکا امکان پذير نخواهد بود، زيرا معيار تصميم گيري در اين رابطه کاهش شديد مهمات پدافندي و نيز تسليحات دور برد است، اين در حالي است که توانمندي ارسال نيروي و هواپيماهاي بشتر به منطقه نيز به دليل خسارت وارد شده به آنها در جريان جنگ، بسيار محدود شده است.

 يديعوت آحارانوت به نقل اين مسئول آمريکايي نوشت: به صراحت بايد گفت که ما مهمات کافي براي انجام امن عمليات نداريم اما تصور نميکنم که کاخ سفيد چنين امري را درک کند.

در ادامه اين گزارش آمده است: کارشناسان نظاميميگويند علاوه بر فرسايش ذخاير تجهيزات و مهمات آمريکا، ارتش اين کشور براي احتمال انجام يک عمليات زميني در داخل ايران آمادگي ندارد؛ احتمالي که دونالد ترامپ، رئيسجمهور (تروريست جنايتکار) آمريکا، هفته گذشته از رد کردن آن خودداري کرد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.