وزير جهاد کشاورزي در پاسخ به سوالي درباره علت افزايش قيمت برنج عنوان کرد: صراحتاً ميگويم اين افزايش قيمت متأسفانه ساختگي بود و از سوي عدهاي محتکر رخ داد.
غلامرضا نوري قزلجه در حاشيه جلسه امروز هيئت دولت در پاسخ به سوالي درباره علت افزايش قيمت برنج عنوان کرد: صراحتاً ميگويم اين افزايش قيمت متأسفانه ساختگي بود و از سوي عدهاي محتکر رخ داد.
وي افزود: چند روزي است با کمک دستگاههاي ذيربط و تعزيرات بارهاي آنان را شناسايي کرده و هم محصولات به بازار روانه شده است تا قيمت متعادل شود.
وزير جهاد کشاورزي ادامه داد: اين افزايش قيمت بلاوجه و سودجويانه بود.
نوري در پاسخ به سوالي درخصوص افزايش قيمت سيبزميني گفت: علت اين امر صادرات بوده که جذابيتي صادراتي داشت و با واردات تعديل شد و هماکنون نيز قيمتها در بازار در حال کنترل است.
وي خاطر نشان کرد: همه اقلام مورد نياز مردم در ماه مبارک رمضان و عيد تأمين شده و حدود 25 درصد بيش از سالهاي گذشته است و انشاءالله بازار از روند عادي برخوردار خواهد بود و مردم با دل خوش از محصولات استفاده ميکنند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.