اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

هک حساب هزار نفر با پيامک سهام عدالت

کلاهبرداران حرفه‌اي با ارسال پيامک آلوده حساب بيش از هزار نفر را خالي کردند.

هک حساب هزار نفر با پيامک سهام عدالت

اعضاي باند کلاهبرداري با ارسال پيامک «مشاهده سهام عدالت» حساب بيش از هزار نفر را هک کردند و ميلياردها تومان به جيب زدند.

تحقيقات پليس فتاي استان البرز براي شناسايي و دستگيري اين باند با شکايت تعداد زيادي از مالباختگان که مدعي بودند بهحساب بانکيشان دستبرد زده شده، آغاز شد. بررسي اظهارات اين افراد نشان ميداد که حساب بانکي همه آنها بهصورت اينترنتي خالي شده و تمامي مالباختگان، قرباني کلاهبرداران فيشينگي شدهاند. تحقيقات نشان ميداد که همه اين افراد پس از دريافت يک پيامک آلوده به دام کلاهبرداران گرفتار شدهاند. پيامک با عنوان «مشاهده سهام عدالت» يا «دريافت سود سهام عدالت» براي مالباختگان ارسال شده بود.

 

شروع ثبت نام دورههاي فني حرفهاي تعميرات موبايل در دانشگاه تهران

 

اين پيامک حاوي يک لينک هم بود بهطوري که وقتي مالباختگان روي لينک کليک کرده بودند، يک بدافزار روي گوشي آنها نصب شده بود که اطلاعات گوشي آنها را در اختيار کلاهبرداران قرار داده بود. لينک آلوده، مشخصات ديگري هم از مالباختگان ميخواست. از جمله شماره کارت و اطلاعات آن. از سوي ديگر بدافزاري که روي گوشي مالباختگان نصب شده بود، بهگونهاي عمل ميکرد که هر پيامکي که به گوشي آنها ارسال ميشد همزمان براي کلاهبرداران هم ارسال ميشد. به اين ترتيب کلاهبرداران که اطلاعات کارت بانکي طعمهشان را داشتند و از طرفي ميتوانستند به پيامک حاوي رمز دوم آنها دسترسي پيدا کنند، به راحتي اقدام به خريدهاي اينترنتي کرده و از اين طريق حساب طعمههايشان را خالي ميکردند.

پليس که مطمئن شده بود همه اين کلاهبرداريها از سوي اعضاي يک باند صورت گرفته است، تحقيقات براي شناسايي آنها را ادامه داد. بررسيها نشان ميداد که کلاهبرداران براي اينکه ردي از خودشان باقي نگذارند، اقدام به تهيه کارتهاي عابربانک مختلف کرده بودند تا پولهاي کلاهبرداري شده را بهحساب اين کارتها منتقل و آنها را خرج کنند. کارتهايي که اين افراد در اختيار داشتند، کارتهاي اجارهاي يا کارتهاي عابربانک خريداري شده از افراد معتاد بود تا پليس نتواند از طريق ردگيري آنها به اعضاي اصلي باند برسد. با اين حال تيم تحقيق در جريان بررسيها و ردگيري پولهايي که از حساب مالباختگان خارج شده بود، توانست به نخستين سرنخها از اعضاي باند دست پيدا کند.

تحقيقات نشان ميداد که اعضاي اين باند مانند بسياري از باندهاي فيشينگي ديگر، بدون اينکه يکديگر را بشناسند از طريق گروههاي تلگرامي با هم آشنا شدهاند. آنها در استانهاي مختلف زندگي ميکردند و از طريق تلگرام با هم در ارتباط بودند و هر بار که حسابي را هک ميکردند، اطلاعات آن را در اين گروه با هم به اشتراک ميگذاشتند. در ادامه مشخص شد که اين باند از 4 مجرم سابقهدار تشکيل شده که همگي آنها پيش از اين هم به جرم کلاهبرداري فيشينگي دستگير و زنداني شده بودند. در ادامه محل زندگي هر چهار عضو باند شناسايي شد و آنها در جريان عمليات همزمان و جداگانه دستگير شدند. بهگفته سردار حميد هداوند، فرمانده انتظامي استان البرز، با دستگيري اين باند مقدار زيادي طلاجات و سکه خريداريشده با پولهاي کلاهبرداري از مخفيگاه آنها کشف و مشخص شد که آنها حساب هزار و 88 نفر را با اين شگرد هک و بيش از 4.5 ميليارد تومان از اين حسابها سرقت کرده بودند.

براساس اين گزارش، با اعترافات اعضاي اين باند براي تمامي آنها قرار قانوني صادر شد و متهمان در اختيار مرجع قضايي قرار گرفتند.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.