سال 1398 خبر وقوع يک فقره تصادف در جاده «دشت شقايق»، محور پلور به رينه و سقوط خودرو به دره به پليس اعلام شد و سرنشين زن آن که دچار جراحات شديد شده بود، پس از انتقال هوايي به بيمارستان 17 شهريور آمل جان خود را از دست داد. با گذشت 7 سال از اين ماجرا، سال گذشته بار ديگر اين پرونده با پيگيري يکي از بستگان زن جوان به جريان افتاد.
سرهنگ مجيد باقري فرمانده انتظامي آمل در استان مازندران در اين باره گفت: با صدور دستور قضايي براي بررسي مجدد پرونده، کارآگاهان پليس آگاهي آمل تحقيقات تخصصي خود را از سر گرفتند و با بررسي سوابق تماس، پيامکها، تراکنشهاي بانکي و ارتباطات پنهاني ميان همسر متوفي و راننده خودرو مقابل، به سرنخهاي مهمي دست يافتند.
وي ادامه داد: همچنين مشخص شد متهمان پيش از وقوع حادثه نيز چندين بار درصدد آسيب رساندن به مقتول بوده و در نهايت با برنامهريزي قبلي، زمينه وقوع حادثه را فراهم کردهاند. بر اساس تحقيقات انجامشده، خودرو مقتول در محل موردنظر متوقف شده و خودرو متهم که يک زن بوده، به عمد با آن برخورد کرده و باعث سقوط خودرو به داخل دره شده است.
فرمانده انتظامي آمل اظهار کرد: با تکميل تحقيقات و صدور دستور قضايي، تيم ويژه پليس آگاهي آمل با همکاري پليس آگاهي استان مازندران به تهران اعزام شدند و در عملياتي هماهنگ و غافلگيرانه هر دو متهم را در دو محل جداگانه دستگير کردند. متهمان در بازجوييها به طراحي و اجراي اين تصادف ساختگي اعتراف کردند و تحقيقات در اين زمينه ادامه دارد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.