اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

هشدار گردان‌هاي حزب‌الله عراق به نخست‌وزير

ابو مجاهد العساف سخنگوي گردان‌هاي حزب‌الله عراق در بيانيه‌اي با انتقاد شديد از عملکرد علي الزيدي نخست‌وزير عراق درباره نحوه برخورد با نيروهاي مقاومت به وي هشدار داد از آنچه «بازي در ميدان آمريکا» خواند دست بردارد.

هشدار گردان‌هاي حزب‌الله عراق به نخست‌وزير

در اين بيانيه شروط مقاومت اسلامي براي گفتوگو با هر دولتي درباره ساماندهي سلاح مقاومت اعلام شده است؛ خروج کامل و واقعي نيروهاي آمريکايي از خاک و آسمان عراق و تضمين بازنگشتن آنها، رهايي تصميم سياسي و اقتصادي عراق از سلطه آمريکا، خروج نيروهاي ترکيه از شمال عراق و انحلال نيروهاي پيشمرگه که گردانهاي حزبالله آنها را تهديدي براي وحدت عراق و مرتبط با آمريکا و رژيم صهيونيستي توصيف کرده است.

گردانهاي حزبالله همچنين اعلام کرد بيش از صد روز در برابر آنچه «رفتارهاي نسنجيده نخستوزير» خوانده صبر کرده است، اما به گفته اين گروه، الزيدي به توصيههاي جريانهاي سياسي شيعه و رئيس سازمان حشد الشعبي توجه نکرده است.

در بخش ديگري از بيانيه، گردانهاي حزبالله به شدت از يورش به منازل و ايجاد رعب و وحشت براي خانوادههاي شهدا، مجروحان، نيروهاي مقاومت و مشايخ انتقاد کرده و مدعي شده است اين اقدامات با نظارت مستقيم آمريکا صورت ميگيرد.

اين گروه خطاب به نخستوزير هشدار داده است که ادامه چنين اقداماتي پيامدهاي آن متوجه خود او خواهد شد و افزوده است: «بازي در ميدان دشمنان عراق را متوقف کن.»

گردانهاي حزبالله همچنين خطاب به الزيدي اعلام کرد در زماني که نيروهاي مقاومت براي حفظ حاکميت عراق، دولت و مقدسات جانفشاني ميکردند، او در امنيت به فعاليتهاي تجاري مشغول بوده است و هشدار داد خود را در برابر نيروهاي مقاومت قرار ندهد.

در پايان اين بيانيه از رهبران و شخصيتهاي ارشد سياسي و مذهبي خواسته شده است براي اصلاح آنچه «انحراف امنيتي ايجاد شده توسط نخستوزير» خوانده شده، وارد عمل شوند تا ثبات و حاکميت عراق حفظ و از کشيدهشدن کشور به مسيري که به گفته اين گروه مورد نظر دشمنان است جلوگيري شود.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.