اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

دبيرکل مجمع جهاني اهل بيت(ع):

نگاه ما به مجالس عزاداري امام حسين (ع) بايد عميق باشد

دبيرکل مجمع جهاني اهل بيت(ع) گفت: نگاه ما به مجالس عزاداري اباعبدالله الحسين (ع) بايد عميق باشد.

نگاه ما به مجالس عزاداري امام حسين (ع) بايد عميق باشد

آيتالله رضا رمضاني در مراسم عزاداري در شبستان حرم مطهر حضرت فاطمه اخري (س) خواهر امام رشت برگزار شد، با اشاره به اينکه نگاه ما به مجالس عزاداري اباعبدالله الحسين (ع) بايد عميق باشد، اظهار کرد: حضور در مجلس روضه به تنهايي کفايت نميکند بلکه بايد در کلاس درس حسيني، ياد بگيريم و يک مرحله به جلو برويم.

دبيرکل مجمع جهاني اهل بيت (ع) به فراز «فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذي اَکْرَمَني بِمَعْرِفَتِکُمْ وَمَعْرِفَةِ اَوْلِياَّئِکُمْ وَ رَزَقَنِي الْبَراَّئَةَ مِنْ اَعْداَّئِکُمْ» در زيارت عاشورا اشاره کرد و گفت: ميزان کرامت هر انسان نسبت به معرفتي است که دارد. معرفت نسبت به خوبان و پاکان عالم باعث ميشود انسان به کرامت برسد.

وي با اشاره به اينکه نگاه غرب به کرامت، بسيار سطحي و ناقص است، افزود: همچنين عدالتي که در غرب معنا ميکنند با آنچه ما معرفي ميکنيم، خيلي تفاوت دارد.

نماينده مردم گيلان در مجلس خبرگان رهبري با بيان اينکه اعتقاد شيعيان اين است که کرامت در نظام ديني، درباره انسانِ جامع و معنادار است، افزود: ما معتقديم که انسان يک موجود ابدي است.

وي با اشاره به اينکه روزي فقط موارد مادي نيست، گفت: دوست خوب، استاد خوب، همسايه خوب نيز به نوعي روزي يک انسان است روزيهاي معنوي مهمترين روزي هستند لذا همين که توفيق نصيب انسان ميشود، يعني روزي دارد و برائت از دشمنان اهل بيت (ع) نيز يک روزي براي شيعيان است.

آيتالله رمضاني در ادامه با بيان اينکه توفيق در محضر امام (ع) بودن را بسيار مهم دانست و گفت: بايد از خداوند درخواست کنيم که ما را در معيت (همراهي) عقيدتي، فکر و اخلاقي اهل بيت (ع) قرار بدهد.

 

زيارت عاشورا داراي مقامهاي بسياري است

 

دبيرکل مجمع جهاني اهل بيت (ع) افزود: معيت و همراهي در دنيا، معيت در آخرت را به همراه خواهد داشت انسان اگر با ائمه معصومين (ع) مأنوس باشد، رنگ ميگيرد. انسان در نماز، رنگ خدايي ميگيرد.

وي با اشاره به اينکه زيارت عاشورا داراي مقامهاي بسياري است، گفت: در فراز «اَنْ يَجْعَلَني مَعَکُمْ فِي الدُّنْيا وَالاْخِرَةِ وَاَنْ يُثَبِّتَ لي عِنْدَکُمْ قَدَمَ صِدْقٍ فِي الدُّنْيا وَ الاْخِرَةِ» به موضوع قدم صدق و ثابت قدم بودن تأکيد شده است.

آيتالله رمضاني با بيان اينکه انسانها در ميدانهاي خطر، آزموده و امتحان ميشوند، تصريح کرد: انسان بايد در راه خدا ثابت قدم باشد و مقام و منزلتي که به دست آورده را حفظ کند.

نماينده مردم گيلان در مجلس خبرگان رهبري با تاکيد بر اينکه بعضي افراد در ابتدا يک مسير خوب را انتخاب ميکنند ولي ادامه و استمرار ندارد، اضافه کرد: انقلابي شدن و انقلابي ماندن و همچنين حسيني شدن و حسيني ماندن، درس عاشورا است لذا انساني که کار خوب انجام ميدهد بايد آن را حفظ کند، اين خيلي ارزشمند است.

وي با اشاره به اينکه يک طلبه در تبليغ و تحليل بايد قدم صدق داشته باشد، گفت: در تبليغ نبايد فقط خود را در نظر بگيريم بلکه بايد نگاه به هدف والا داشته باشيم.

آيتالله رمضاني با بيان اينکه هر مسئولي شامل رئيسجمهور، وزير، وکيل بايد از قدم صدق، صداقت و راستي برخوردار شود، تصريح کرد: سوره مبارکه يونس، نمونهاي از قدم صدق را اشاره ميکند. لازمه قدم صدق، ايمان است.

دبيرکل مجمع جهاني اهل بيت (ع) با تاکيد بر اينکه مؤمنان واقعي از ايمان برخوردارند و داراي قدم صدق هستند، اظهار کرد: قصه پر غصه عاشورا، نشان ميدهد چه کساني قدم صدق داشتند و چه کساني نداشتند.

آيتالله رمضاني با بيان اينکه در زيارت عاشورا از خدا ميخواهيم که جز مدعيان راستين باشيم، اظهار کرد: در آخرت مشخص ميشود چه کساني مدعيان دروغين و چه افرادي مدعيان راستين هستند.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.