اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

نيمي از مدارس کشور هوشمند مي‌شوند

آموزش و پرورش در نظر دارد تا فناوري‌ها را وارد مدارس کند. وزير آموزش‌وپرورش مي‌گويد که 50 هزار مدرسه در مسير هوشمندسازي قرار دارند.

نيمي از مدارس کشور هوشمند مي‌شوند

«امروز هوشمندسازي کلاس درس ديگر به معناي قرار دادن يک رايانه يا نمايشگر در کلاس نيست» اين را وزير آموزشوپرورش عليرضا کاظمي ميگويد و از انجام مطالعات گسترده 6 ماهه در حوزه فناوريهاي نوين آموزشي با مديريت و راهبري رئيسجمهور و رسيدن به الگوي جديد براي هوشمندسازي کلاسهاي درس خبر ميدهد.

هوشمندسازي مدارس به 15 سال پيش بر ميگردد که شيوهنامهاي نيز براي آن تهيه شد و مراکز آموزشي کشور در مراحل مقدماتي، تکميلي و پيشرفته به فناوري هاي نوين آموزشي مجهز ميشدند اما اين طرح به دليل عدم درست نگهداري تجهيزات و تغييرات فناوريها، عملا به همه مدارس گسترش نيافت.

به گفته کاظمي، در الگوي جديد از نمايشگرهاي هوشمند مجهز به اينترنت، شبکههاي تعاملي، نرمافزارهاي مبتني بر هوش مصنوعي، محتواي آموزشي متنوع و آزمايشگاههاي الکترونيکي استفاده ميشود که ظرفيتهاي جديدي را براي فرايند ياددهي و يادگيري در کلاس درس ايجاد ميکند و همزمان ميتواند بهعنوان تخته کلاس نيز مورد استفاده قرار گيرد. تاکنون 5 هزار نمونه از اين تجهيزات در اختيار آموزشوپرورش قرار گرفته است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.