اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

نشريه فرانسوي مطرح کرد

نقشه پيچيده ايران براي حمله چندجانبه به اسرائيل

تارنماي موند آفريک نوشت: به نظر مي‌رسد جدايي ايالات متحده آمريکا از خاورميانه، پايان حمايت بي‌قيد و شرط آمريکا از اسرائيل باشد. ايران با توجه به موفقيت‌هاي اخير ديپلماتيک خود، جذب متحدان جديد براي جنگ با اسرائيل را پنهان نمي‌کند.

نقشه پيچيده ايران براي حمله چندجانبه به اسرائيل

ياکوف آميدور، رئيسسابق شوراي امنيت ملي اسرائيل در اين باره گفت: «جنگ بسيار نزديکتر از صلح است و ايران پس از دستيابي به توافقات تنشزدايي با کشورهاي عربي، اعتماد به نفس بيشتري دارد. در اين صورت من فکر ميکنم ما بايد براي جنگ آماده شويم.»

روزنامه اسرائيلي يديعوت آحارونوت با استناد به اطلاعات محرمانه ادعا ميکند که بنيامين نتانياهو در نشست کابينه امنيتي در اوايل ماه جاري هشدار داد که اسرائيل در مقياس بزرگتر و در چند جبهه وارد درگيري ميشود.

يوني بن مناخيم، تحليلگر مرکز امور عمومي بيتالمقدس، تاکيد ميکند که اسرائيل بايد با راهبرد «جبهههاي متحد» که توسط قاسم سليماني طراحي شده است، مقابله کند.

مردخاي کيدار، محقق در دانشگاه بار-ايلان، تأکيد ميکند ايران قصد دارد با ترکيبي از تمام نيروهايي که در چندين کشور عربي اختيار دارد، به اسرائيل حمله کند. اين احتمال وجود دارد که ايران از خاک خود چيزي را پرتاب نخواهد کرد.

در سوريه 17 واحد مسلح و آماده جنگ از شبه نظاميان فاطميون، زينبيون، نجباء، حزبالله، تيپ ابوالفضل، عصائب اهل الحق، تيپ خراساني و غيره را در اختيار دارد. ايران تعداد زيادي موشک و پهپاد به سوريه منتقل کرده است که آماده پرتاب هستند. در عراق، دهها شبهنظامي مسلح به موشک و پهپاد را در اختيار دارد و در يمن، حوثيها موشکهاي دوربرد ايراني و پهپادهايي دارند که ميتوانند به اسرائيل برسند. در غزه،  حماس و جهاد اسلامي فلسطين موشکهايي دارند که ميتوانند نيروهاي دفاعي و پايگاههاي نيروي هوايي اسرائيل را خنثي کنند.

ايران محاسبه کرده که ذخاير موشکهاي ضد موشکي اسرائيليها در دو سه ساعت اول تمام ميشود و پس از آن آسمان اسرائيل باز ميشود و نيروي هوايي آن تضعيف ميشود.

پس از حملات سايبري و بارش موشک و پهپاد بر پايگاههاي نظامي و زيرساختهاي غيرنظامي، حملات زميني هماهنگ از لبنان، سوريه و غزه انجام خواهد شد که به نيروهاي زميني اسرائيل حمله خواهند کرد تا هر چه سريعتر به شهرکهاي يهودينشين برسند.

روسيه و چين از هر دو طرف خواهند خواست تا خشونت را متوقف کنند، اما اين دو کشور آشکارا از ايران حمايت خواهند کرد و اطلاعاتي را در مورد آنچه در اسرائيل اتفاق ميافتد در اختيار آن قرار خواهند داد. ترکيه خواستار پايان دادن به خشونت خواهد شد، اما به طور ضمني از ايران حمايت خواهد کرد. در سرتاسر جهان عرب و اسلام، تودهها حمايت خود را از ايران نشان خواهند داد، همانطور که از سيد حسن نصرالله در جنگ دوم لبنان در سال 2006 حمايت کردند. آمريکا و اروپا مداخله نظامي نخواهند کرد و برخي حمله ايران را فرصتي براي خلاص شدن از شر اين «مخمصهاي» ميدانند که اسرائيل سالها نماينده آن بوده است.

اسحاق بارق، ژنرال بازنشسته اسرائيل، به تازگي زنگ خطر عدم آمادگي ارتش اسرائيل در مقابل ايران را به صدا درآورده است. او مدعي است که مقامات سياسي نميدانند که تهديد در اطراف اسرائيل چقدر تشديد شده است. به طور خلاصه، آنها با اين تصور غلط زندگي ميکنند که ارتش اسرائيل شکستناپذير است.

مؤسسات تحقيقاتي تأييد ميکنند که ارتش اسرائيل «ناديده گرفته» شده و تمام تلاشهاي نوسازي بر نيروي هوايي متمرکز شده است، که متأسفانه به نظر ميرسد قادر به توقف «سرعت پرتاب موشک، حتي از هدف کوچکي مانند غزه» نيست.

ژنرال بارق ميگويد که «تقسيم ملت» اسرائيل بر سر اصلاحات قضايي و «نفرت غمانگيز» بين دو اردوگاه، «مسابقهاي سريع به سوي پرتگاه» را تسريع ميکند.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.