اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

مصرف الکل براي افراد زير 40 سال خطرناک‌تر است

مصرف الکل براي همه افراد در هر سني خطرناک است، اما يک مطالعه جديد نشان مي‌دهد که مصرف اين ماده براي افراد زير 40 سال با آسيب‌ها و خطرات بيشتري همراه است.

مصرف الکل براي افراد زير 40 سال خطرناک‌تر است

به گزارش از آياي، تحقيقات جديد پژوهشگران دانشگاه واشنگتن در پروژه «مطالعه بار جهاني بيماريها» که در اين دانشگاه انجام و توسط «بنياد بيل و مليندا گيتس» پشتيباني ميشود، تخمين زده است که 1.34 ميليارد نفر در سال 2020 مقادير خطرناک و مضري الکل مصرف کردهاند و همچنين نشان ميدهد که مصرف الکل براي افراد زير 40 سال با خطرات و آسيبهاي بيشتري همراه است.

پيام کليدي اين مطالعه اين است که هيچکس، به ويژه افراد زير 40 سال نبايد الکل مصرف کنند.

دکتر امانوئلا گاکيدو (Emmanuela Gakidou) نويسنده ارشد اين مطالعه، استاد علوم معيارهاي سلامت در موسسه سنجش و ارزيابي سلامت (IHME) در دانشکده پزشکي دانشگاه واشنگتن ميگويد: پيام ما ساده است؛ مردم نبايد نوشيدني الکلي بنوشند. اگرچه ممکن است اين تصور واقعبينانه نباشد که جوانان از مصرف الکل خودداري کنند، اما ما فکر ميکنيم که مهم است که آخرين شواهد علمي را در مورد اين موضوع به اشتراک بگذاريم تا همه بتوانند در مورد سلامت خود تصميمات آگاهانهاي بگيرند.

اين مطالعه جديد اولين مطالعهاي است که خطر مصرف الکل را بر اساس منطقه جغرافيايي، سن، جنسيت و سال گزارش ميکند. اين مطالعه دادههاي مربوط به مردان و زنان 15 تا 95 ساله و بالاتر را بين سالهاي 1990 تا 2020 در 204 کشور و منطقه بررسي کرده است.

اين مطالعه نشان داد که در هر منطقه، مهمترين بخش از جمعيتي که مقادير مضري الکل مصرف ميکنند، مردان 15 تا 39 ساله هستند. اين تحقيق همچنين نشان داد که 60 درصد از صدمات ناشي از مصرف الکل در بين افراد اين گروه سني شامل تصادفات رانندگي، خودکشي و ارتکاب قتل رخ داده است.

محققان ميگويند به طور کلي در اين سنين، مطلقاً هيچ مزيتي براي سلامتي در ارتباط با نوشيدن الکل وجود ندارد و فقط خطرات و آسيب براي سلامتي به وجود ميآورد.

اين اولين بار نيست که يک مطالعه علمي نتايج نگرانکنندهاي را در مورد نوشيدن الکل گزارش ميدهد. نسخهاي از يک مطالعه مشابه که در سال 2018 منتشر شد نيز نتايج مشابهي را با اين مطالعه جديد نشان داده بود.

اين مطالعه جديد در مجله The Lancet منتشر شده است.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.