معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به وقوع بيش از 40 هزار مرگ منتسب به آلودگي هوا در سال گذشته، از افزايش 10 تا 12 درصد اين مرگها خبر داد.
دکتر عليرضا رئيسي اظهار کرد: در سال گذشته بيش از 40 هزار مرگ منتسب به آلودگي هوا در کشور رخ داده است که سهم بيشتر اين مرگها مربوط به بيماريهاي قلبي و عروقي، سکتههاي قلبي و مغزي و بيماريهاي انسدادي تنفسي و سرطانها بوده است.
وي با اشاره به افزايش 10 تا 12 درصد مرگهاي منتسب به آلودگي هوا در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن افزود: آلودگي هوا سالانه بيش از 12 ميليارد دلار هزينه بر سلامتي مردم تحميل ميکند. علاوه بر اين، تعطيليهاي ناشي از اين مساله، از ديگر هزينههاي آلودگي هوا هستند.
افزايش 22 درصدي مراجعه بيماران تنفسي به اورژانسها
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: امسال ميزان مراجعهکنندگان با مشکلات تنفسي به اورژانسها بيش از 22 درصد افزايش داشته است و در خوزستان هم تقريبا به همين ميزان بوده است.
وي تصريح کرد: اثر آلودگي هوا بر سلامتي، زيان تجمعي است يعني سال به سال با قرار گرفتن در معرض آلودگي هوا، شانس بروز بيماري بيشتر ميشود، بنابراين در صورت تداوم روند آلودگي هوا، دچار مشکلات بيشتري در حوزه سلامت خواهيم شد.
آلودگي شيميايي ناشي از گازهاي فلر در خوزستان
رئيسي با بيان اينکه ميزان بروز بيماريهاي تنفسي در خوزستان بالا است، گفت: در خوزستان شاهد آلودگي هوا بر اثر ريزگردها و همچنين آلودگي شيميايي ناشي از گازهاي آلوده فلرها هستيم که ميتواند بسيار آسيبزا باشد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: از سوي ديگر بايد حواسمان باشد کشور ما در حال رفتن به سمت سالمندي است و اين افراد بيشتر در معرض خطر بيماريها هستند، بنابراين بايد از هماکنون به فکر پيشگيري باشيم.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.