اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

مديريت آرامش و هوشياري در شرايط جنگي

دستيار رئيس سازمان پدافند غيرعامل با تأکيد بر اهميت کسب اخبار از منابع معتبر، گفت: انتشار اطلاعات نادرست در فضاي مجازي مي‌تواند باعث تشويش اذهان عمومي شود.

مديريت آرامش و هوشياري در شرايط جنگي

به گزارش خبرگزاري مهر، محمد کريمينيا، در برنامه راديو سلامت با بيان اينکه در ايام جنگ و بحران، دشمنان از شايعات بهعنوان ابزاري براي بيثبات کردن کشورها استفاده ميکنند، افزود: بنابراين ضروري است که اخبار و اطلاعات را از منابع موثق دريافت کنيم تا از انتشار اخبار نادرست که موجب نگراني و تنش در جامعه ميشود، جلوگيري شود.

وي، يکي از مهمترين نکات را توجه به محتواي منتشر شده در فضاي مجازي دانست و ادامه داد: مردم بايد قبل از ارسال يا بازنشر هر خبر، صحت آن را بررسي کنند، زيرا انتقال اطلاعات نادرست ميتواند باعث ايجاد ترس و آشفتگي در جامعه شود.

کريمي نيا همچنين گفت: در هر جمعي نبايد بدون توجه به افراد حاضر صحبت کرد. بهويژه در حضور کودکان و سالمندان، بايد با احتياط درباره مسائل حساس صحبت کرد، زيرا اين گروهها ممکن است نتوانند اطلاعات را بهدرستي تحليل کنند و دچار اضطراب شوند.

وي با تاکيد بر اينکه جنگ رسانهاي به اندازه جنگ نظامي اهميت دارد، افزود: دشمنان تلاش ميکنند با انتشار اخبار جعلي و تصاوير ساختگي، فضاي ناامني ايجاد کنند. در اين شرايط، مردم بايد هوشيار باشند و در انتشار اطلاعات دقت لازم را به خرج دهند، و از منابع معتبر براي دريافت مشاوره و راهنمايي استفاده کنند تا آرامش جمعي در جامعه حفظ شود.

دستيار رئيس سازمان پدافند غيرعامل با بيان اينکه حضور نيروهاي امدادي، امنيتي و پليس در مناطق حادثهديده، نقش مهمي در کنترل وضعيت دارد، ادامه داد: بنابراين شهروندان بايد از تجمع در محلهاي حادثه و انتشار تصاوير از صحنههاي ناگوار خودداري کنند تا روند امدادرساني مختل نشود.

وي در پايان با اشاره به نقش روانشناسان در حفظ آرامش مردم اظهار کرد: در شرايط بحراني، بهرهگيري از مشاوره متخصصان روانشناسي ميتواند به کاهش نگرانيها و مديريت ترس در کودکان و بزرگسالان کمک کند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.