عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: امروز شاهد آن هستيم که مدعيان آزادي، حتي تحمل تجمع و شعار دانشجويان در دانشگاههاي غرب را ندارند و بهسرعت، رؤساي آن دانشگاهها را عزل ميکنند.
سعيد جليلي در ديدار با جمعي از ايثارگران و مدافعان حرم در روز 25 شهريورماه 1403 گفت: آن چيزي که چنين جمعي را دور هم جمع ميکند، نهتنها يک حرکت سياسي، بلکه فراتر از آن، يک حرکت ديني و اعتقادي است که تحليل آن، يک روز در دفاع مقدس بود؛ يک روز در کارهاي جهادي و سازندگي و يک روز در انتخابات. يکي از جفاهايي که اين سالها به مفهوم ايثارگري شده است، اين است که مدام گفته ميشود ايثارگران فلان امتيازات را ميگيرند درحاليکه مفهوم ايثار، يعني اعطا و بخشيدن چيزي. اتفاقاً تمايز چنين جمعي، اين است که براي منافع شخصي خود، چشم داشتي ندارند.
وي افزود: وقتي هدف ما بزرگ باشد، ديگر آخرت خودمان را بهخاطر دنياي ديگري، خراب نميکنيم؛ اين نيز يکي ديگر از تمايزات اين حرکت است. به همين سبب نياز است که الگوي خودمان را براي رسيدن به اهداف، شکل دهيم. الگوي اشتباه يک شخص يا جريان، نميتواند الگوي ما باشد. يکي از بهترين الگوهاي کار جمعي، انقلاب اسلامي است. حضرت امام (ره) حزب نداشتند اما تا جايي بين همه اقشار مردم اثر گذاشته بودند که حتي در روستاهاي استان لرستان، مردم روستا مانند مردم تهران و ساير شهرهاي کشور، هر روز عليه رژيم پهلوي تظاهرات ميکردند.
جليلي گفت: يکي از علل موفقيّتهاي ما در دفاع مقدس، اين بود که هر شخصي، نسبت خود را با اين جبهه تعريف کرده بود. از آن پيرزن در پشتجبهه تا جوانان و نوجوانان در خط مقدم؛ تا جايي که وقتي يک بنّاي مشهدي نقش خود را در اين جبهه پيدا ميکند، ميشود فرمانده يک گردان يعني شهيد عبدالحسين برونسي. وقتي دانشآموز ما در دفاع مقدس توانست نقش خود را پيدا کند و در آن عرصه مؤثر باشد، پس بعد از نيز بايد بتواند در عرصههاي جديدي همچون کشاورزي، اقتصاد، فرهنگ، هنر، صنعت نيز، نقش خود را در اين جبهه پيدا کند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح کرد: بنده واقعاً باور دارم که يکي از عوامل موفقيّت همين دولت فعلي، علاوه بر اصلاح ايرادات وزارتخانهها اين است که بستري را براي ايفاي نقش همه مردم فراهم کند. اگر ميخواهيم چنين هدف بزرگي را دنبال کنيم، نميشود يک نفر يا يک جمع، ولو بااخلاص، بنشينند و بهجاي بقيه تصميم بگيرند يا براي ديگران نقش تعيين کنند! در اين عرصه، هرکس بايد باتوجهبه استعداد و ظرفيت خود، نقش خود را ايفا کند.
جليلي در ادامه سخنان خود با تأکيد بر ظرفيتهاي مغفول مانده مردم کشورمان، تأکيد کرد: وقتي ما ميبينيم يک عزيزي از اهلي آباده استان فارس در اربعين حسيني، پويش زمينهسازي حضور 200 ميليون زائر در اربعين حسيني را با شعار «يک اربعين فرصت؛ هر زائر يک نقش پر شکوه» راهاندازي ميکند، ما بايد پشت سر او و اين ايده حرکت کنيم. يعني بايد بتوان اين فرصتها و ظرفيتها را حول يک هدف مشترک به ظهور رساند. در همين 11 سال گذشته که بنده توفيق داشتهام در اکثر استانها و بسياري از شهرستانها و روستاها حضور پيدا کنم، استعدادها و توانمنديهايي را ديدهام که در همين جلسات خودمان در تهران نيست. يکي از دغدغهها و افسوسهاي من، اين است که چرا اين استعدادها و افراد، فرصت بروز و ظهور پيدا نميکنند؟!
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با يادآوري حوادث سال 1401 در کشورمان و سياستهاي دوگانه غرب در قبال مسئله زنان، ادامه داد:
امروز خيلي از حرکتهايي که دشمن انجام ميدهد، ناظر به نقاط قوّت ما و نقاط ضعف خودش است. در همين فتنهاي که با شعار «زن-زندگي-آزادي» مطرح شد، موضوع زن، زندگي و آزادي، جزو نقاط قوت انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي هستند که اتفاقاً طرف مقابل در اين موضوعات به بنبست رسيده است. امروز ميبينيم همينهايي که ادعاي دفاع از حقوق زنان را دارند، هزاران زن و کودک را در غزّه به شهادت ميرسانند.
وي افزود: امروز شاهد آن هستيم که مدعيان آزادي، حتي تحمل تجمع و شعار دانشجويان در دانشگاههاي غرب را ندارند و بهسرعت، رؤساي آن دانشگاهها را عزل ميکنند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.