شوراي اسلامي شهر تبريز با تصويب طرح دوفوريتي پيوستن به پويش «سهشنبههاي بدون خودرو»، استفاده از مترو و اتوبوسهاي تندرو (بيآرتي) را تا پايان سال در روزهاي سهشنبه رايگان کرد.
اعضاي شوراي اسلامي شهر تبريز صبح يکشنبه در سيصد و چهل و هفتمين جلسه علني اين شورا، طرح دوفوريتي پيوستن به پويش «سهشنبههاي بدون خودرو» را تصويب کردند. بر اساس اين مصوبه، خدمات مترو و خطوط بيآرتي تبريز در روزهاي سهشنبه تا پايان سال بهصورت رايگان ارائه ميشود.
اين طرح با هدف تشويق شهروندان به استفاده از حملونقل عمومي، کاهش ترافيک شهري و کمک به بهبود کيفيت هوا اجرا ميشود و قرار است زمينه استفاده بيشتر از ناوگان همگاني را در سفرهاي روزمره فراهم کند.
يعقوب هوشيار، شهردار تبريز، با اشاره به اهداف اين طرح، فرهنگسازي در زمينه حملونقل پاک و کاهش بار ترافيکي معابر را از محورهاي اين اقدام عنوان کرد.
وي با بيان اينکه شهرداري تبريز پيشتر نيز در مقاطع مختلف خدمات مترو و اتوبوسهاي تندرو را رايگان کرده است، اظهار کرد: اين اقدامات با توجه به شرايط زيستمحيطي شهر و ضرورت مديريت ترافيک انجام شده و در اجراي پويش «سهشنبههاي بدون خودرو» نيز تسهيل استفاده از حملونقل عمومي مورد توجه قرار دارد.
شهردار تبريز همچنين با اشاره به تجربه يکماهه رايگانسازي خدمات حملونقل عمومي گفت: بر اساس آمارهاي ارائهشده، ميزان استفاده شهروندان از حملونقل همگاني در اين دوره 20 درصد افزايش يافته است.
هوشيار از سرمايهگذاري در توسعه ناوگان اتوبوسراني نيز خبر داد و افزود: طي شش ماه اخير، حدود 400 ميليارد تومان براي خريد و تجهيز ناوگان اتوبوسراني هزينه شده است.
اجراي اين مصوبه، استفاده از مترو و بيآرتي را در روزهاي سهشنبه براي شهروندان رايگان ميکند. ميزان تأثير اين طرح بر کاهش ترافيک و آلودگي هوا، به استقبال شهروندان و ميزان جايگزيني سفر با خودروي شخصي با حملونقل عمومي بستگي خواهد داشت.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.