اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

ماهواره بوئينگ در فضا هزار تکه شد؛ پاي فرازميني‌ها وسط است؟

ماهواره بوئينگ Intelsat 33e بدون دليل خاصي ناگهان در فضا تکه‌تکه شده است و باعث شده دانشمندان حيرت‌زده شوند. برخي احتمال دخالت فرازميني‌ها را مطرح مي‌کنند.

ماهواره بوئينگ در فضا هزار تکه شد؛ پاي فرازميني‌ها وسط است؟

به گزارش خبرآنلاين و براساس گزارش گجتنيوز، در سال 2016 بوئينگ ماهواره ارتباطي اينتلست 33e را به فضا پرتاب کرد. اين ماهواره بر فراز اقيانوس هند قرار گرفته بود و خدمات خود را براي اروپا، آفريقا و آسيا ارائه ميکرد. هرچند که از روز شنبه ناگهان ماهواره از کار افتاد و روز دوشنبه نيز کاملا تکهتکه شد. هيچکس نميداند دليل اين اتفاق چه بوده و حتي پاي نيروي فضايي آمريکا نيز به ماجرا باز شده است.

 

فروپاشي ناگهاني ماهواره بوئينگ باعث حيرت همگان شده است

 

نيروي فضايي آمريکا اعلام کرد که ماهواره بوئينگ به حداقل 20 تکه بزرگ تقسيم شده است و احتمالا هزاران تکه ريز نيز از آن جدا شدهاند. هيچکدام از آنها نميتوانند تهديدي براي ساکنين زمين قلمداد شوند. با وجود بررسيهاي گسترده، نيروي فضايي آمريکا نتوانسته دليل چنين اتفاقي را تشخيص دهد. به همينخاطر شرکت بوئينگ و سازمانهاي دولتي آمريکا کميته خاصي را براي بررسي موضوع تشکيل دادهاند.

ماهواره متلاشيشده حدود 6600 کيلوگرم وزن داشت و از نظر ابعاد در حد يک ليموزين بود. اينتلست 33e دومين ماهواره پرتاب شده به فضا تحت برنامه Next Generation بوئينگ بهحساب ميآمد. اولين ماهواره IS-29e نام داشت و پس از چند سال حضور در فضا دچار مشکل شد. دانشمندان اعلام کردند که طوفان خورشيدي باعث ايجاد نشتي در مخزن سوخت اين ماهواره شده بود

ماهواره IS-29e قرار بود براي مدت 15 سال در مدار زمين باقي بماند؛ اما نشت مخزن سوخت باعث شد که عمر کوتاهي داشته باشد. حالا شاهد فروپاشي دومين ماهواره بوئينگ در فضا هستيم. مشخص نبودن دليل اصلي اين اتفاق باعث شده که حدسهاي مختلفي مطرح شود. برخي افراد فورا پاي يوفو و موجودات فضايي را به ماجرا باز کردهاند. بهباور آنها فرازمينيها با سلاحهاي خاص خود اين ماهواره بزرگ را هدف قرار دادهاند. هرچند که همانند بسياري از ادعاهاي مطرح شده در رابطه با يوفو هيچ مدرک يا نشانهاي براي اثبات آن وجود ندارد.

گروهي ديگر احتمال استفاده از يک سلاح فضايي خاص توسط روسيه يا چين را مطرح ميکنند. در سالهاي اخير تنش بين چين و آمريکا شدت گرفته است و دو کشور در حال رقابت در فضا هستند. چينيها کاملا آگاهي دارند که در يک جنگ احتمالي ماهوارههاي آمريکا ميتواند نقش مهمي ايفا کند. به همينخاطر بعيد نيست که بخواهند سلاح خاصي را براي نابودي آنها طراحي و آزمايش کنند.

گروه سومي نيز وجود دارند که مشکل ماهواره بوئينگ را در ادامه مشکلات اخير اين شرکت ميدانند و روي اشکال فني تاکيد ميکنند. در هر صورت بهنظر ميرسد که روزهاي بد بوئينگ تمامي ندارند. چندي پيش اشکال در فضاپيماي استارلاينر اين شرکت باعث شد که دو فضانورد ناسا براي مدت زيادي در فضا سرگردان شوند. همچنين اين شرکت با اتهام کلاهبرداري در ماجراي هواپيماي 737 مکس مواجه است و بايد با اعتصاب 300 هزار کارگر خود کنار بيايد.

البته نابودي ماهواره بوئينگ مشکل ديگري را نيز تشديد کرده است. در حال حاضر در اطراف کره زمين تعداد بسيار زيادي زباله فضايي قرار دارد. سازمانهاي فضايي سعي ميکنند مسير حرکتي 30 هزار زباله بزرگ را بررسي کنند تا مشکلي براي ماموريتهاي مختلف پيش نيايد. حالا بايد تکههاي ماهواره آمريکايي را نيز به اين زبالهها اضافه کرد.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.