20 آذرماه خبري تکاندهنده در رشت منتشر شد که 2 نفر در روستاي سياهگوندان به طرز هولناکي کشته شدند. بررسيهاي اوليه پليس نشان ميدهد عامل اين جنايت مردي 62 ساله است که پيشتر داماد خانواده بوده و با دختر کوچک خانواده ازدواج کرده بود.
اين مرد که 2 سال قبل به دليل اختلافات خانوادگي از همسرش جدا شده بود، از همان زمان کينهاي عميق نسبت به خانواده همسر سابقش به دل گرفته بود. شب گذشته که مصادف با روز زن بود، او با هدف کشتن همسر سابق خود به خانه مادرزنش مراجعه کرد، اما در جريان درگيري، به جاي همسرش، خواهرزن و باجناقش را به قتل رساند و بلافاصله متواري شد.
با اقدام سريع و هماهنگ پليس، مخفيگاه متهم ظرف چند ساعت شناسايي و او بازداشت شد. تحقيقات تکميلي درباره انگيزه و جزئيات اين حادثه ادامه دارد و پليس اعلام کرده که اطلاعات نهايي پس از اعترافات متهم به زودي منتشر خواهد شد
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.