اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

رئيس سازمان انرژي اتمي:

فناوري‌ هسته‌اي ايران هيچ‌گاه محدود نمي‌شود

رئيس سازمان انرژي اتمي با بيان اينکه کشورهاي سلطه‌گر تلاش مي‌کنند فناوري‌هاي پيشرفته به‌ويژه هسته‌اي را در کشورهاي در حال توسعه متوقف کنند، گفت: با تلاش و پشتکار جوانان متخصص کشورمان‌، فناوري‌ هسته‌اي ايران هيچ‌گاه محدود نمي‌شود.

فناوري‌ هسته‌اي ايران هيچ‌گاه محدود نمي‌شود

محمد اسلامي در مراسم گراميداشت شهداي طوفان الاقصي در اصفهان با بيان اينکه «قدرت امروز کشورها بر پايه علم و فناوري بنا شده است.»، اظهار داشت: علم و فناوري از جمله عوامل اصلي قدرتآفريني و اقتدارسازي محسوب ميشوند؛ کشوري قادر به حفظ استقلال و پيشرفت خواهد بود که بتواند توسعه خود را بدون وابستگي به ديگران، بهويژه نظام سلطه، دنبال کند.

وي با بيان اينکه اگر کشوري فاقد علم و فناوري روز باشد، قطعاً دچار آسيب خواهد شد، افزود: نيروهاي مسلح پرافتخار کشور اگر به علوم و فنون پيشرفته مجهز نشوند، ممکن است دچار غافلگيري شوند.

رئيس سازمان انرژي اتمي با يادآوري اينکه «از زمان پيروزي انقلاب اسلامي، کشور ما همواره با تحريم مواجه بوده است.»، تصريح کرد: اين تحريمها بهدليل عدم تبعيت از نظام سلطه و ايستادگي بر اصول انقلاب، از جمله استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي، اعمال شدهاند.

وي اضافه کرد: علوم و فنون پيشرفته در حوزههاي هستهاي، هوافضا، فناوري اطلاعات، نانو، و بيوتکنولوژي قدرتساز و اقتدارآفرين هستند، معمولاً در انحصار نظام سلطه قرار دارند. ورود به اين عرصهها براي کشورهاي مستقل، اغلب با شرطوشروط همراه است، اما کشور ما که مردم آن براي استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي، بهاي سنگيني پرداختهاند، نميتواند تابع نظام سلطه باشد و شروط آنها را بپذيرد.

معاون رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه «سازمانهاي بينالمللي که بارها عليه جمهوري اسلامي موضعگيري کردهاند، اکنون در برابر اين جنايات چه موضعي دارند؟ چهنقشي ميتوانند ايفا کنند؟ آيا ميتوان به سازمان ملل متحد و شوراي امنيت اميد بست؟»، ادامه داد: در رأيگيري اخير در مجمع عمومي سازمان ملل، 167 کشور به حق مردم فلسطين براي تشکيل يک حکومت مستقل رأي مثبت دادند، اما فقط آمريکا و حداکثر پنج کشور ديگر با آن مخالفت کردند، با اين حال، امروز همين تعداد محدود نقش تعيينکنندهاي در جريان امور بينالمللي ايفا ميکنند و رأي اکثريت کشورهاي جهان عملاً ناديده گرفته ميشود.

وي گفت: در چنين شرايطي، جبهه حق و حقيقت که همواره در برابر اين جريان ايستادگي کرده است، وظيفهاي روشن دارد. اين جبهه نهتنها خاموش نميشود، بلکه با قدرت و ارادهاي مصممتر به مسير خود ادامه خواهد داد تا اين جنايتکاران را به پاسخگويي وادار کند.

رئيس سازمان انرژي اتمي در بخش ديگري از سخنان خود با ابراز اينکه برخي کشورها در گذشته خواهان توقف توليد آب سنگين در ايران بودند و حتي پيشنهاد تخريب تأسيسات مرتبط را مطرح ميکردند، خاطرنشان کرد: اما امروز، همين آب سنگين يکي از مهمترين محصولات ماست که در صنايع مختلف، از جمله پزشکي، کاربرد دارد.

وي در تکميل سخنان خود افزود: بهعنوان مثال، يک تن متانول توليدشده از اين فناوري، بيش از يک ميليون و 200 هزار دلار ارزش دارد، در حالي که متانول معمولي توليدي در پتروشيميها کمتر از 500 دلار قيمتگذاري ميشود؛ اين اختلاف قيمت نشاندهنده ارزش افزوده بالاي اين فناوري است.

رئيس سازمان انرژي اتمي با بيان اينکه کشورهاي سلطهگر تلاش ميکنند فناوريهاي پيشرفته بهويژه هستهاي را در کشورهاي در حال توسعه متوقف کنند، تصريح کرد: اما ما بايد با تلاش و پشتکار، مسير پيشرفت را ادامه دهيم و فناوري‌‌ هستهاي ايران هيچگاه محدود نميشود؛ گرچه دشواريهايي وجود دارد، اما با اتکا به الطاف الهي و تلاش مستمر، ميتوانيم اين موانع را پشتسر بگذاريم و به موفقيتهاي بيشتري دست يابيم.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.