براساس تحقيقات جديد، افرادي که بيش از 50 گرم فلفل در روز مصرف ميکنند، به ميزان دو برابر کاهش حافظه و مشکلات فکري را تجربه خواهند کرد. کاهش حافظه براي افرادي که لاغر هستند و فلفل قرمز مصرف ميکنند، بيشتر است.
اين درحالي است که پيش از اين، خبرها حاکي از ارتباط غذاهاي تند با عمر طولاني، کاهش فشار خون و ساير فوايد است.
«زومين شي» محقق اين تحقيق گفت: در مطالعات قبلي ما مشخص شد که مصرف فلفل قرمز براي وزن بدن و فشار خون مفيد است با اين حال، در اين مطالعه، ما اثرات نامطلوبي بر شناخت در ميان سالمندان پيدا کرديم.
اين مطالعه شامل بيش از 4000 بزرگسال چيني بود که در طول 15 سال تحت نظر قرار گرفتند.
غذاهاي تند شامل فلفل چيلي تازه و خشک بود و فلفل سياه يا فلفل دلمهاي در اين تحقيق بررسي نشد.
شي گفت: فلفل قرمز يکي از پرمصرفترين ادويهها در جهان به ويژه در آسيا در مقايسه با کشورهاي اروپايي است.
ماده فعال فلفل، کپسايسين است که در هنگام مصرف يا تماس با هر بافتي احساس سوزش ايجاد ميکند. کپسايسين با کاهش وزن مرتبط است، زيرا تصور ميشود که متابوليسم را تسريع ميکند و کاهش چربي را افزايش ميدهد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.