اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

غافلگيري سارقان موبايل قاپ در تبريز

رئيس پليس آگاهي استان آذربايجان‌شرقي از دستگيري 2 سارق حرفه‌اي و سابقه‌دار موبايل قاپ و 3 نفر مالخر و کشف دو فقره سرقت گوشي در تبريز خبر داد.

غافلگيري سارقان موبايل قاپ در تبريز

محمدتقي سلطاني اظهار کرد: در پي وقوع چند فقره سرقت گوشي تلفن همراه از شهروندان در تبريز، رسيدگي به موضوع در دستور کار کارگاهان پليس آگاهي قرار گرفت.

وي افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتي و اقدامات فني و پليس مخفيگاه متهمان را شناسايي و پس از هماهنگي مرجع قضايي طي عملياتهاي جداگانه و منسجم متهمان را در مخفيگاهشان دستگير و به پليس آگاهي دلالت دادند.

سلطاني افزود: با توجه با انکار متهمان در تحقيقات اوليه و بازجوييهاي فني پليسي و با ارائه دلايل و مدارک مستند و مستدل، ناچار لب به اعتراف گشوده و به 2 فقره موبايل قاپي معترف و ضمن معرفي مالخران، پليس در عملياتهاي جداگانه مالخران را نيز دستگير کردند.

رئيس پليس آگاهي استان با بيان اينکه متهمان پس از معرفي به مرجع قضايي با صدور قرار تأمين کيفري مناسب روانه زندان شدند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.