اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

پس از 14 سال وقفه؛

عمليات اجرايي آزادراه اروميه - تبريز آغاز شد

آزادراه اروميه - تبريز از جمله طرح‌هاي زيربنايي حوزه راه در منطقه شمال غرب بين دو کلانشهر اروميه و تبريز محسوب مي‌شود، اين آزادراه علاوه بر کاهش 10 کيلومتري فاصله بين 2 شهر، در صورت تکميل بسترساز رشد و شکوفايي اقتصادي منطقه شمال غرب و توسعه صنعت گردشگري در مناطق پيرامون درياچه‌اروميه خواهد شد.

عمليات اجرايي آزادراه اروميه - تبريز آغاز شد

پروژه آزاد راه اروميه تبريز به طول تقريبي 164 کيلومتر از شهر اروميه آغاز و با گذر از پل ميان گذر درياچه اروميه و جزيره اسلامي با عبور از سه راهي خاصبان و جنوب شهر سهند به شهر تبريز متصل ميشود.

اين طرح در 6 قطعه اجرا ميشود که 2 قطعه 40 کيلومتري آن در آذربايجان غربي و بقيه آذربايجان شرقي قرار دارد، براي اجراي اين طرح 10 هزار ميليارد تومان هزينه ميشود که 60 درصد آن را سرمايه گذار خصوصي و 40 را دولت تأمين ميکند.

اين طرح در مدت سه سال به اتمام ميرسد و با بهرهبرداري از آن 17 کيلومتر مسير ارتباطي اروميه و تبريز کوتاهتر و اين مسير از بزرگراه به آزاد راه تبديل ميشود.

کاهش 50 درصدي زمان سفر بين شهرهاي اروميه به تبريز، افزايش ايمني در سفرها، اتصال به شبکه آزاد راهي کشور، کمک به احياي درياچه اروميه، صرفهجويي سالانه 15 هزار ميليارد ريال سوخت و استهلاک، کاهش 125 کيلومتري مسير ترانزيت شرق به غرب، کاهش آلايندههاي زيست محيطي و کمک به معيشت مردم از مزاياي اين طرح است.

 

عمليات اجرايي 57 کيلومتر از آزاد راه اروميه تبريز آغاز شد

 

اروميه - معاون وزير راه و شهرسازي از آغاز عمليات اجرايي بخشي از آزادراه اروميه- تبريز خبر داد و گفت: آزادراه تبريز-اروميه به عنوان بخشي از کريدور آزادراهي شرق به غرب با هموار کردن مسير در دل کوهها موجب توسعه همه جانبه شمال غرب کشور ميشود.

هوشنگ بازوند ظهر شنبه از آغاز عمليات اجرايي 57 کيلومتر از آزادراه تبريز-اروميه خبر داد و گفت: آزادراه اروميه - تبريز يکي از طرحهاي مهم و راهبردي در کريدور آزادراهي شرق به غرب کشور به شمار ميرود که نقش کليدي در اتصال مراکز استاني به شبکه سراسري آزادراهي و توسعه روابط تجاري و ترانزيتي ايفا ميکند.

وي ادامه داد: تکميل شدن اين آزادراه استان آذربايجان غربي را که به دليل موقعيت جغرافيايي خاص همچون کوهها و درياچه اروميه محصور است از انزوا خارج کرده و مسير تحقق توسعهاي پايدار، متوازن و آيندهمحور براي شمالغرب کشور را هموار ميکند.

بازوند افزود: طول کل اين آزادراه 162 کيلومتر است که در قالب 6 قطعه طراحي شده و هماکنون عمليات اجرايي در قطعات 1، 2 و 3 به طول 57 کيلومتر آغاز شده است و با توجه به اهميت تکميل زيرساختهاي حمل و نقل سريع و ايمن در اين بخش از کشور، جزو اولويتهاي وزارت راه و شهرسازي در نظر گرفته شده است.

 

تکميل آزاد راه اروميه - تبريز 90 هزار ميليارد ريال اعتبار نياز دارد

 

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينکه اين آزادراه از اروميه آغاز و به سمت تبريز امتداد مييابد، گفت: مسير اين آزادراه از جنوب درياچه اروميه عبور کرده و در نهايت به شبکه آزادراهي استان آذربايجان شرقي متصل ميشود. اجراي اين پروژه موجب کاهش محسوس زمان سفر، افزايش ايمني تردد و تسهيل در جابجايي کالا و مسافر خواهد شد.

بازوند با اشاره به مزاياي کلان اين پروژه تاکيد کرد: توسعه شبکه آزادراهي کشور به ويژه در مناطق مرزي و مراکز استانها، يکي از برنامههاي اصلي وزارت راه و شهرسازي در راستاي تحقق توسعه متوازن و پايدار است.

وي ادامه داد: آزادراه اروميه- تبريز به عنوان حلقه ارتباطي ميان دو استان مهم آذربايجان غربي و شرقي، نه تنها دسترسي منطقهاي را تسهيل ميکند بلکه مسير ترانزيتي ايران با ترکيه، ارمنستان و جمهوري آذربايجان را نيز تقويت خواهد کرد.

معاون وزير راه و شهرسازي اعتبار مورد نياز براي تکميل اين بخش از پروژه را 90 هزار ميليارد ريال با بيان اينکه تاکيد کرد: تلاش ما بر اين است که با تأمين مالي مناسب و استفاده از توان فني کشور، روند اجراي پروژه شتاب گيرد تا در موعد مقرر شاهد بهرهبرداري از آن باشيم. اين مسير، تحولي در دسترسي حملونقلي شمالغرب کشور ايجاد خواهد کرد.

 

اجراي 30 طرح راهسازي در آذربايجان غربي

 

مديرکل راه و شهرسازي آذربايجان غربي نيز در اين مراسم به فعاليت 30 کارگاه فعال در استان اشاره کرد و گفت: 244 کيلومتر پروژه راهسازي در دست اجراست که بالاي هفت همت براي اتمام طرحها نياز است.

پيمان آرامون با بيان اينکه افزايش راهها و ارتقا آنها از مواردي است که به صورت جدي پيگيري ميشود، اظهار کرد: ديپلماسي اقتصادي مورد تاکيد استاندار آذربايجان غربي را در حوزه زيرساختها پيگيري ميکنيم.

مديرکل راه و شهرسازي آذربايجان غربي با بيان اينکه اجراي طرح سه راه ايواوغلي به بازرگان با 54 کيلومتر، از جمله طرحهاي عمراني در حوزه راه استان است، اضافه کرد: پروژه نقده، پيرانشهر و تمرچين و محور اقتصادي مياندوآب - شاهين دژ - تکاب هم با 55 کيلومتر در دست اجراست.

وي با بيان اينکه پروژههاي ريزو کلان بسياري در دست اجراست، تاکيد کرد: با چند شيفته کردن عمليات اجرايي، درصدديم راه توسعه را بسازيم.

 

54 کيلومتر آزاد راه اروميه - تبريز طي سه سال اجرايي ميشود

 

مديرکل راه و شهرسازي آذربايجانغربي اظهار کرد: اين پروژه بزرگ حمل و نقلي بهمنظور ارتقاي زيرساختهاي جادهاي و تسهيل در رفت و آمد بين دو کلانشهر اروميه و تبريز طراحي شده است و نقش مهمي در توسعه اقتصادي و بهبود شرايط حملونقل منطقه ايفا خواهد کرد.

آرامون بر اهميت راهبردي مسير آزادراه اروميه - تبريز تأکيد کرد و گفت: قطعات يک، دو و سه آزادراه اروميه- تبريز امروز وارد فاز اجرايي شدهاند و اين پروژه به طول 54 کيلومتر در مدت سه سال اجرا خواهد شد و نقش کليدي در تسهيل تبادلات اقتصادي با مرزهاي مهمي چون بازرگان ايفا ميکند.

وي عنوان کرد: از جمله پروژههاي کليدي استان، ميتوان به محور راهبردي اربعين در نقده اشاره کرد که به طول 50 کيلومتر در حال اجراست. از اين مسير تاکنون 24 کيلومتر به بهرهبرداري رسيده، 20 کيلومتر در حال اجراست و 10 کيلومتر ديگر تا پايان فصل کاري به اتمام خواهد رسيد.

آرامون گفت: همچنين پروژههاي مهم ديگري مانند مهاباد- سردشت، پيرانشهر- سردشت، اروميه - اشنويه نيز در دست اجرا هستند که با شبانهروزي شدن برخي کارگاهها و افزايش شيفتهاي کاري، روند اجرايي آنها شتاب بيشتري گرفته است.

وي با اشاره به تأکيدات مقام معظم رهبري مبني بر توسعه راههاي منتهي به مرزها، خاطرنشان کرد: بزرگترين مرز زميني کشور در آذربايجان غربي قرار دارد و بايد از اين ظرفيت براي شکوفايي اقتصادي حداکثر بهره را ببريم.

نماينده ولي فقيه در آذربايجانغربي نيز در اين مراسم با بيان اينکه افرادي که در مسير نفع رساندن به مردم تلاش ميکنند اعمالشان صدقه جاريه محسوب ميشود، اظهار کرد: فرزند صالح و علمي که مردم از آن بهرمند ميشوند به همراه صدقه جاريه از باقيات صالحان هستند است.

حجت الاسلام سيدمهدي قريشي با اشاره به اينکه اقدام همه افراد دخيل در اجراي عمليات اين آزاد راه اگر نيتشان الهي باشد، يک صدقه جاريه خواهد بود، گفت: محبوبترين انسانها در نزد خداوند کسي است که به مردم بيشتر نفع برساند و اين کار موجب برکت خداوند ميشود.

آزاد راه اروميه - تبريز در 6 قطعه اجرا ميشود که 2 قطعه 40 کيلومتري آن در آذربايجان غربي و بقيه آذربايجان شرقي قرار دارد، براي اجراي اين طرح 10 هزار ميليارد تومان هزينه ميشود که 60 درصد آن را سرمايه گذار خصوصي و 40 را دولت تأمين ميکند.

اين طرح در مدت سه سال به اتمام ميرسد و با بهرهبرداري از آن 17 کيلومتر مسير ارتباطي اروميه و تبريز کوتاهتر و اين مسير از بزرگراه به آزاد راه تبديل ميشود.

منبع: خبرگزاري مهر

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.