اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

علي‌اف براي شاه انگليس نامه فرستاد!

رئيس‌ جمهوري آذربايجان به مناسبت تولد چارلز سوم، پادشاه بريتانيا يک نامه تبريک براي او فرستاد و بر اهميت ويژه توسعه روابط ميان جمهوري آذربايجان و انگليس تاکيد کرد.

علي‌اف براي شاه انگليس نامه فرستاد!

الهام علياف رئيسجمهور جمهوري آذربايجان در نامه تبريکي خطاب به چارلز سوم نوشت: من به نمايندگي از خودم و مردم جمهوري آذربايجان، خوشحالم که صميمانهترين تبريکات و بهترين آرزوها را براي شما و از طريق شما به مردمتان به مناسبت زادروز پادشاه، جشن ملي بريتانياي کبير و ايرلند شمالي، برسانم.

در اين نامه همچنين آمده است: ما به توسعه روابط ميان جمهوري آذربايجان و انگليس اهميت ويژهاي ميدهيم. من مطمئن هستم که روابط دوستانه شکل گرفته ميان کشورهاي ما و همکاريهاي چندجانبه ما در راستاي منافع مردممان تقويت خواهد شد. من براي شما در فعاليتهايتان و مردم خوب انگليس سلامتي، شادکامي، موفقيت و شکوفايي ابدي آرزو ميکنم.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.