اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

عددي تکان‌دهنده از هدررفت غذا در ايران

رئيس انجمن تغذيه ايران اعلام کرد سالانه حدود 5.9 ميليون تن مواد غذايي در کشور دور ريخته مي‌شود؛ رقمي که ارزش اقتصادي آن بيش از 30 ميليارد دلار برآورد شده است. اين ميزان هدررفت مي‌تواند معادل بودجه چند وزارتخانه باشد و در صورت صرف آن در بخش‌هاي کشاورزي، آموزش و سلامت، نقش چشم‌گيري در توسعه کشور بازي کند.

عددي تکان‌دهنده از هدررفت غذا در ايران

جلالالدين ميرزاي رزاز گفت: هدررفت غذا معادل 30 درصد توليدات کشاورزي کشور است، يعني يکسوم تلاش کشاورزان، منابع آبي و انرژي هدر ميرود.

وي اضافه کرد: ايران با جمعيت 85 ميليون نفري، حدود 1 درصد از هدررفت جهاني غذا را دارداين ميزان برابر با غذاي سالانه 20 ميليون ايرانيست.

به گفته ميرزاي رزاز بيشترين ضايعات مربوط به ميوهها و سبزيجات (40 درصد)، نان، برنج، خرما و ساير اقلام سنتي بهويژه در مناسبتهاي مذهبي و فرهنگيست.

وي متذکر شد: هر ايراني بهطور ميانگين 11 کيلوگرم غذا در سال دور ميريزد که بسيار نگرانکننده است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.