اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

طرح لندن براي استقرار 5 سال سربازان انگليسي در اوکراين

روزنامه «تلگراف» گزارش داد انگليس تحت طرح‌هايي که از سوي غربي‌هاي مايل به اعزام نيرو به اوکراين مورد بحث قرار دارند، استقرار سربازان براي مدت پنج سال در اوکراين را در نظر دارد.

طرح لندن براي استقرار 5 سال سربازان انگليسي در اوکراين

طبق گزارش اين روزنامه انگليسي، چند تن از مقامهاي نظامي کشورهاي عضو «ائتلاف مشتاقان»، ائتلافي از کشورهاي موافق با اعزام سربازان غربي به اوکراين، خواستار آن شدهاند نظامياني که به اوکراين فرستاده ميشوند در آموزش دادن و بازسازي ارتش اوکراين مشارکت کنند.

همچنين در ضمن بحثهايي که اين ائتلاف با رهبري فرانسه و انگليس بر سر «حفظ توافق صلح در دوره پس از جنگ» داشته، طرحي براي خروج مرحلهبندي شده نيروها از اوکراين نيز مورد بحث قرار گرفته است.

به نوشته تلگراف، در ضمن بحثها، يکي از گزينههاي قرار گرفته روي ميز اين بوده که يک نيروي رهبري شده توسط اروپاييها به اوکراين فرستاده شده به اين بهانه که در درجه اول «روسيه از نقض هر گونه توافق باز دارد و به نيروهاي اوکراين فرجه استراحتي که بسيار به آن نياز دارند را ارائه دهد.»

به نوشته تلگراف، برنامهريزهاي نظامي فرانسوي استدلال کردهاند «اين ولاديمير پوتين در ضمن حضور نيروهاي غربي در داخل اوکراين دستور به يک حمله ديگر بدهد بسيار بعيد خواهد بود در حالي که سربازان او تنها قادر به تصرف بخشهاي کوچکي از خاک اوکراين بودهاند.»

در اين گزارش آمده نيروهاي اعزامي به اوکراين تحت عنوان «نيروي اطمينانبخش» که توسط فرانسه و انگليس رهبري ميشود همچنين در محافظت از حريم هوايي و آبي اوکراين مشارکت خواهد کرد اما «هدف اصلي اين نيروها اين است که فورا شروع به کمک به روند آموزش و بازسازي نيروهاي مسلح اوکراين با هدف جلوگيري از حمله ديگر روسيه کنند. آنها بعدا يک روند خروج چند مرحلهاي را انجام خواهند داد به نحوي که آخرين سربازان در خاتمه يک دوره پنج ساله آنجا را ترک کنند.»

اين روزنامه انگليسي نوشته است که به موجب اين طرح پنج ساله «بريتانيا، فرانسه و متحدان غربي ديگر آنها براي بازسازي و تقويت ارتش اوکراين قبل از آنکه مسکو بار ديگر آماده به راه انداختن يک جنگ تمام عيار شود شتاب خواهند کرد. روساي اطلاعاتي بريتانيا، دانمارک و آلمان معتقدند پوتين در مدت زمان کم پنج ساله بار ديگر آمادگي پيدا خواهد کرد.»

پيشتر «جان هيلي»، وزير دفاع انگليس بعد از آنکه نشست 30 کشور عضو ائتلاف مشتاقان را در بروکسل رهبري کرد اظهار کرد جزئيات برنامههاي اين ائتلاف را به اين دليل که «باعث خردمندتر شدن پوتين ميشود» فاش نميکند.

اما او به خبرنگاران گفت: «من تاييد ميکنم که ما بر سر چهار هدف يا ماموريت در ضمن برنامهريزي نظامي بحث داشتهايم: امن کردن آسمانها، امن کردن درياها، پشتيباني از صلح در سرزمين و پشتيباني از بازسازي و تقويت نيروهاي اوکراين. خود اوکراينيها ميگويند بهترين امنيت براي ما در آينده قدرتمند بودن نيروهاي خود ما و قابليت اينکه ما خودمان بازدارنده روسيه در آينده باشيم
است.»

به نوشته تلگراف، وزيران دفاع اعضاي ائتلاف مشتاقان در جريان مذاکرات اخير بين دريادار «توني راداکين»، رئيس نيروهاي مسلح انگليس و ژنرال «تييري برکارد» همتاي فرانسوي او و همتايان اوکرايني آنها قرار گرفتند و «پس از آن اميد ميرفت که اين وزيران درباره چگونگي موافقت کشورهايشان با تامين نيروهاي بالقوه از جمله نيروهاي زميني، هوايي و دريايي يا پشتيباني اطلاعاتي و لجستيکي بحث کنند. اما پاسخي که به برنامههاي تعيين شده از سوي دريادار توني راداکين ارائه شد باعث نااميدي برخي مقامها شده و اين نگراني به وجود آمده که برنامههاي ائتلاف مشتاقان مبهم باقي مانده و کند به پيش ميروند.»

به نوشته اين نشريه، وزيران دفاع شرکت کننده در اجلاس پنجشنبه که به طرزي نمادين بدون حضور آمريکاييها در مقر ناتو برگزار شدند گفتند هنوز از شکل و فرمت هر گونه نيرويي که به صورت بالقوه در اوکراين مستقر شود بياطلاعند.

«کايا کالاس»، مسؤول سياست خارجي اتحاديه اروپا گفت: «در رابطه با هر گونه نيروي اطمينان بخش براي اوکراين ما همچنين لازم است جزئيات آن را بدانيم که واقعا درباره چه چيزي است؟ آيا درباره بازدارندگي است؟ آيا درباره رصد است؟ آيا درباره صلحباني است؟ هدف ما چيست؟»

تلگراف نوشت: «بحثها بر سر ائتلاف مشتاقان احتمالي در هفتههاي اخير همچنان که مذاکرات صلح رهبري شده از سوي دونالد ترامپ در تحقق آتشبس ناکام ماند به بنبست بر خوردهاند. اين وضعيت باعث معلق شدن تصميمات سياسي بر سر گزينههايي شده که از سوي تيمي متشکل از تقريبا 200 برنامهريز نظامي تهيه
شده
اند.

کشورهاي ديگر ائتلاف از بابت ارسال سربازان به اوکراين بدون پشتيباني آمريکا که از سوي کر استارمر، نخست وزير انگليس مطرح شده، اظهار نگراني کردهاند. تا به حال که دونالد ترامپ هيچ سيگنالي از بابت اينکه اجازه به مشارکت مستقيم آمريکا در تشکيل نيروهاي اطمينان بخش براي اوکراين بدهد نفرستاده است. »

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.