اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

وزير صنعت، معدن و تجارت:

صنعت کشور 300 همت از قطع برق زيان ديد

وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال صنايع کشور 300 همت از ناترازي انرژي و قطع برق سود نبرد و زيان ديد.

صنعت کشور 300 همت از قطع برق زيان ديد

سيد محمد اتابک در مراسم رونمايي از پويش مردمي سازي مديريت مصرف گاز در محل استانداري خراسان رضوي افزود: با اين حال وزارت نيرو برنامه هايي را براي افزايش توليد برق در کشور دارد که در اين راستا 30 هزار مگاوات انرژي وارد مدار مي شود و تبديل نيروگاه ها به نيروگاه هاي سيکل ترکيبي در دست انجام است.

وي بيان کرد: هر چقدر هم توليد برق در کشور داشته باشيم تا زماني که نحوه مصرف برق را مديريت نکنيم،نخواهيم توانست از ناترازي ها رهايي يابيم.

وزير صمت تصريح کرد: بخش صنعت کشور اثربخش ترين درآمد را در اقتصاد کشور دارد و اگر تعطيل شود مشکلات جبران ناپذيري را ايجاد مي کند.

وي ادامه داد: اقداماتي نظير پويش مردمي سازي مديريت مصرف گاز، باعث ارتقاي وضعيت بخاري ها و استفاده خانواده ها از آنها و در نهايت باعث کاهش مصرف گاز در کشور مي شود که در جهت حفظ نفع صنايع و قطع انرژي آنها بسيار موثر است.

اتابک اظهار کرد: تاب آوري صنايع در اين دوران کاهش يافته است و بايد کاري کنيم که تاب آوري آنها حفظ شود، لذا در هر جا که صاحبان صنايع نسبت به ايجاد نيروگاه اقدام کنند بايد وزارت نيرو و وزارت نفت توجه ويژه به آنها داشته باشند و کمک کنند که اين نيروگاه ها سرپا بماند تا بخش توليد آسيب نبيند.

 

آغاز عمليات نيروگاه 200 مگاواتي برق

 

استاندار خراسان رضوي نيز در اين نشست گفت: در شرايطي بسر مي بريم که ناگزير به افزايش توليد برق هستيم، در اين راستا پروژه 200 مگاواتي نيروگاه تجديدپذير در استان کلنگ زني شده است.

غلامحسين مظفري افزود: مديريت مصرف انرژي اولويت دارد و شرايط سختي را ايجاد کرده که ناگزير به رفتن به سوي ايجاد نيروگاه هاي تجديدپذير
هستيم.

وي اظهار کرد: تلاش ما در اين است تا از طريق اجراي طرح هاي مختلف مانع از وارد آمدن آسيب بيشتر به بخش توليد شويم، با توجه به شرايط سخت انرژي در خراسان رضوي، تلاش دستگاه هاي اجرايي در اين پويش اين بوده که بتوان نحوه مصرف انرژي را به نفع صنايع مديريت کرد.

استاندار خراسان رضوي گفت: ستاد انرژي و متعاقب آن اتاق خبر در اين استان ايجاد شده است و تلاش کرده که فرهنگ درست مصرف کردن انرژي در استان ترويج يابد.

 

ناترازي در همه بخش هاي اقتصادي کشور وجود دارد

 

رئيس کميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي نيز در اين نشست گفت: ناترازي در همه بخش هاي اقتصادي کشور وجود دارد و چاره اي جز مديريت مصرف انرژي و داشتن برنامه در سطح خرد و کلان نداريم.

نصرالله پژمانفر افزود: در صورتي که همين نيروگاه هاي موجود به نيروگاه هاي سيکل ترکيبي تبديل شود، 50 درصد به ميزان توليد برق کشور افزوده مي شود.

وي جمعآوري فلرها را يکي از اقدامات در دست انجام در بهينهسازي مصرف انرژي ذکر و بيان کرد: به جد به دنبال اجراي ماده 25 قانون بهبود مستمر فضاي کسب و کار هستيم تا مانع از قطع انرژي در بخش توليد اعم از کشاورزي و صنعت شويم.

اين نماينده مجلس گفت: با هر درجه کاهش دماي هوا در کشور 25 ميليون مترمکعب بر افزايش مصرف گاز اضافه مي شود، لذا در نظر است تا با همکاري وزارتخانه ها بتوان مصرف انرژي را در کشور به هر طريقي مديريت کرد.

 

11 هزار بخاري با راندمان پايين تعويض شد

 

مدير عامل شرکت گاز خراسان رضوي نيز درباره اين پويش گفت: در اين پويش که از سال گذشته در استان آغاز شد، با مشارکت بخش خانگي در صرفه جويي مصرف گاز، ميزان صرفه جويي شده در گاز به بخش صنعت اختصاص مي يابد، که در اين راستا ضمن جلب مشارکت مشترکان خانگي و در اولويت آنها کارگران، نتايج خوبي بدست آمده است.

حسن افتخاري اظهار کرد: در اين راستا تعويض بخاري ها با راندمان پايين با اولويت خانوارهاي زيرپوشش کميته امداد و بهزيستي با بخاري هاي با راندمان بالا در اولويت قرار گرفت که بدين طريق 11 هزار و 105 بخاري تعويض شد.

وي افزود: 87 درصد از واحدهاي صنعتي با خريد اوراق در اين طرح مشارکت کردند که منجر به کاهش 2 ميليون مترمکعب مصرف گاز و تحويل 170 ميليون مترمکعب گاز به واحدهاي فولادي استان شد.

مدير عامل شرکت گاز خراسان رضوي گفت: امسال همچنين اين پويش همراه جشنواره فيلم فجر مشهد شد و 9 ايستگاه در سينماهاي اين شهر براي ترويج اين فرهنگ استقرار يافت.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.