دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجانشرقي گفت: 202 محله آسيب پذير شهري و روستايي در استان در قالب طرح توانمندسازي محلات آسيب پذير شناسايي شده است و 600 مدرسه که در محلات آسيب پذير قرار دارند.
امير رنجبر ، دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي در کارگاه آموزشي دو روزه توانمندسازي سمنهاي مردم نهاد فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر که با حضور فعالين منطقه شمالغرب کشور ( آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، ايلام، کردستان ،کرمانشاه) و با همکاري اساتيد، مدرسان و تسهيل گران معاونت هاي درمان، غذا ودارو و بهداشت دانشگاه علوم پزشکي تبريز در باشگاه فرهنگيان آذربايجان شرقي در ارتباط با پيشگيري از مصرف مواد مخدر برگزار شد، اظهار کرد: 25 سمن فعال از استانهاي آذربايجان غربي، کردستان، ايلام و اردبيل و 25 سمن از استانهاي شمالغرب در اين کارگاه حضور دارند.
وي با بيان اينکه 103 سازمان مردم نهاد در مبارزه با مواد مخدر در استان فعال است، ادامه داد: دو سمن مرزي هم در استان وجود دارد.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجانشرقي افزود: 202 محله آسيب پذير شهري و روستايي در استان در قالب طرح توانمندسازي محلات آسيب پذير شناسايي شده است.
رنجبر ادامه داد: 600 مدرسه که در محلات آسيب پذير قرار دارند نيز شناسايي شده و اقداماتي براي مصون سازي و توانمندي سازي دانش آموزان در حوزه فرهنگي و پيشگيري انجام ميشود.
حمد رضا حاجيلو، نماينده دفتر توسعه مشارکتهاي مردمي و سازمانهاي مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نيز در اين کارگاه ضمن تشريح اهميت مشارکت سمن ها در حوزه کاهش آسيب هاي اجتماعي ناشي از اعتياد گفت: کارگاه آموزشي و توانمند سازي سازمانهاي مردم نهاد فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر بر اساس مدل جامع سيستماتيک و ارتقاي سلامت متمرکز بر محله و مدرسه برگزار مي شود.
وي بر طرح ايده هاي جديد و نوآورانه و خلاقانه با نگاه اگاهانه تاکيد کرد و اظهار اميدواري کرد که با نظرات، پيشنهادات، و ارائه طرحهاي جديد در حوزه هاي پيشگيري، کنترل و درمان بتوانيم گامهاي تخصصي تر، علمي تر و پيشرفته تري در اين را برداريم.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.