دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي گفت: در استان براي مبارزه با مواد مخدر نقشه راهي تعريف شده که در وهلهي اول شناسايي محلات آسيب پذير است که همزمان با شناسنامه دار کردن اين محلات در نقاط شهري و روستايي براي کاهش عرضه و پاک سازي محلات نيز اقدام ميشود.
امير رنجبر در يادواره شهداي مبارزه با مواد مخدر استان (مدافعان جان) افزود: قصه پر غصه مواد مخدر آسيبهاي فراواني به خانوادهها وارد ميکند به همين دليل بايد سرمنشأ اين تهديد عظيم که کشور ما را درگير کرده پيدا شود.
وي گفت: در طرح توانمند سازي محلات آسيب پذير از 6000 مدرسه استان 600 مدرسه در 202محله آسيب پذير شناسايي شده است.
وي ادامه داد: ايران به دليل موقعيت ژئوپلوتيک (جغرافياي سياسي) و همجواري با بزرگترين توليد کننده مواد مخدر و روان گردانها و داشتن دو هزار کيلومتر مرز مشترک با کشورهاي افغانستان و پاکستان، در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد.
وي با بيان اينکه افغانستان اخيرا به توليد متآمفتامين شيشه روي آورده است، گفت: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان به عنوان متولي امر با همراهي و همگامي 21 دستگاه در راستاي کاهش عرضه و تقاضا تلاش ميکند.
رنجبر بيان کرد: بر اساس اعلام سازمان ملل قريب به 296ميليون نفر در دنيا با اين پديده درگير بوده و 200 کشور قرباني پديده شوم مواد مخدر هستند و حدود 300 ميليون نفر از سوء مصرف مواد مخدر در دنيا رنج ميبرند.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اظهار کرد: در سال 2000 در افغانستان 200 تن مواد مخدر توليد ميشد که در حال حاضر به 9000 تن رسيده و با رشد 50 درصدي مواجه بوده است.
وي ادامه داد: جمهوري اسلامي ايران به واسطه اقدامات ارزشمند در جهاد مقدس مبارزه با مواد مخدر قريب به 4000شهيد و 12هزار جانباز تقديم کرده است. وي با بيان اينکه ايران دو هزار کيلومتر مرز مشترک با افغانستان و پاکستان را انسداد مرزي کرده تا در مقابل اين پديده شوم ايستادگي کند، افزود: با وجود اين محدوديت مواد مخدر باز هم در زندانها پخش ميشود.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.