اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

نايب رئيس فدراسيون جهاني وزنه‌برداري:

سکوت جهان در قبال نسل‌کشي اسرائيل غيرقابل باور است

نايب رئيس آمريکايي فدراسيون جهاني وزنه‌برداري سکوت جامعه بين‌المللي در مورد اقدامات و جنايات رژيم صهيونيستي را غيرقابل باور خواند.

سکوت جهان در قبال نسل‌کشي اسرائيل غيرقابل باور است

اورسلا پاپاندرئا که اهل آمريکا است علاوه بر مسائل مربوط به اين رشته همواره درباره جنايات رژيم صهيونيستي موضعگيري و آن را محکوم کرده است. خبرنگار تسنيم در اين باره و همچنين مسابقات جهاني وزنه برداري با اورسلا گفتوگويي انجام داده که در زير ميخوانيد:

تسنيم: مدت زيادي است که عکسي از خودتان در اينستاگرام منتشر نکرده و بيشتر درباره غزه و کودکان نوشتهايد. دليل اين حمايت چيست؟

ابتدا بايد بگويم که پاسخهاي من بيانگر ديدگاهها و باورهاي شخصي خودم هستند و بازتابدهنده نظر هيچ سازماني که با آن در ارتباطم، نيست. مدرک کارشناسي ارشد من در رشته علوم سياسي است و در دوران تحصيل، درباره تاريخ سلطه و سرکوب مردم فلسطين توسط اسرائيل مطالعه کردهام. واقعيتهاي اين موضوع بهروشني نشان ميدهد که چه کساني ستمگر و چه کساني ستمديدهاند. براي من اين مسئله، موضوعي ميان درست و نادرست است.

نسلکشي عملي غيرقابل توجيه و خلاف وجدان انساني است. وجدانم حکم ميکند وقتي شاهد چنين بيعدالتي آشکار و غيرقابل دفاعي هستم، در برابر آن سکوت نکنم. اين موضع نهتنها بر پايه اصول اخلاقي، بلکه مطابق با منشور ملل متحد، کنوانسيونهاي ژنو و اعلاميه جهاني حقوق بشر است. غيرقابل باور است که جهان در برابر اين فاجعه انساني تا اين اندازه بيعمل بوده است. باور دارم تاريخ، رفتار همه طرفهاي دخيل را با همان شرم و نکوهشي قضاوت خواهد کرد که نسبت به نسلکشيهاي جنگ جهاني دوم قضاوت مي‌‌کند.

بهعنوان يک مادر و انساني که از همدلي و احساس مسئوليت برخوردار است، از نظر احساسي بهشدت تحت تأثير قرار گرفتهام. رنجي که مردم فلسطين در دههها متحمل شدهاند، فراتر از تصور من است. امروز، در بدترين شرايط ممکن، تنها ميتوانم بگويم قلبم براي آنها ميسوزد و تمام وجودم فرياد ميزند که جهان بايد بيدار شود و اين ظلم را متوقف کند.

 

تسنيم: از فشارها يا تهديدهايي که ممکن است بهدليل اين موضعگيريها متوجه شما شود، نگران نيستيد؟

طبيعتاً با فشار، هشدار و حتي تهديد مواجه شدهام، اما در درون خود مطمئنم که راه درستي را در پيش گرفتهام. در تمام زندگيام تلاش کردهام هر جا بتوانم به ديگران کمک کنم. امروز، تنها ابزاري که در اختيار دارم، صدايم است و وظيفه دارم از آن براي دفاع از انسانيت استفاده کنم. هيچ فشاري که بر من وارد شود، قابل مقايسه با رنجي که مردم فلسطين متحمل ميشوند، نيست.

 

تسنيم: نظرتان درباره مسابقات جهاني امسال چيست؟

مسابقات امسال فوقالعاده بود. «فورده» شهري زيبا با مردمي مهربان و جامعهاي پوياست که با عشق و تعهد از اين رويداد حمايت کردهاند. ديدن حضور پادشاه براي تماشاي وزنهبردارشان، سولفريد، بسيار دلگرمکننده بود، اما از آن هم زيباتر، حمايت و تشويق صميمي تماشاگران بود. کشورهاي بيشتري بايد از الگوي نروژ پيروي و از ورزش وزنهبرداري حمايت کنند. نروژ بهخوبي نشان داده که حتي يک شهر کوچک و دورافتاده ميتواند نقش بزرگي در توسعه اين ورزش داشته باشد. من از «ستيان گريمسِت» و تيم داوطلبان پرتلاش او بابت برگزاري بينقص اين رقابتها صميمانه قدرداني ميکنم.

 

تسنيم: وزنهبرداري زنان ايران را دنبال ميکنيد؟

بله، قطعاً. از اينکه در اين دوره از رقابتها بانوان ايراني حضور نداشتند ناراحت شدم، زيرا در رقابتهاي گذشته حضورشان چشمگير و الهامبخش بود. همچنان از آنها حمايت و تشويقشان ميکنم مسير پيشرفت خود را ادامه دهند. با توجه به مدت زمان کوتاهي که از آغاز فعاليت بينالملليشان ميگذرد، عملکردشان بسيار قابلتقدير است.

تسنيم: پيشبيني شما از آينده وزنهبرداري زنان ايران چيست؟

وزنهبرداران مرد ايران بار ديگر در نروژ عملکرد درخشاني داشتند. اطمينان دارم زنان ايراني نيز در صورت دريافت حمايت کافي، ميتوانند به همان سطح از موفقيت برسند. ورزشکاراني مانند الهام حسيني و پوپک بستامي و ديگر بانواني که در صحنه بينالمللي خوش درخشيدهاند، شايسته تحسين هستند؛ چراکه در مدتي بسيار کوتاه به جايگاهي رسيدهاند که معمولاً نيازمند سالها تمرين و تجربه است. براي دختران ايراني آرزو دارم همان عشق و اشتياقي را که من نسبت به وزنهبرداري دارم، در خود زنده نگه دارند. با چنين انگيزهاي، مطمئنم ميتوانند به قلههاي تازهاي دست يابند.

 

تسنيم: تمايل داريد دوباره به ايران سفر کنيد؟ مثلاً براي حضور در جام فجر؟

قطعاً. بسيار دوست دارم دوباره براي وزنهبرداري به ايران سفر کنم، اما علاوه بر آن، بهخاطر عشق به تاريخ و فرهنگ غني ايران نيز چنين آرزويي دارم. مهماننوازي مردم ايران در سفر سال 2018 فراتر از انتظار من بود. تنها افسوسم اين است که آن سفر کوتاه بود. هميشه آرزو داشتهام از نزديک اماکن تاريخي و زيبايي را که در دوران تحصيلم در رشته تاريخ هنر و تاريخ سياسي دربارهشان مطالعه کردهام، ببينم، جاهايي همچون تخت جمشيد، اصفهان و شيراز.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.