رييس سازمان غذا و دارو گفت: سالانه بيش از 2 و نيم ميليارد دلار محصولات ايراني توليد شده در حوزه غذا به کشورهاي مختلف صادر مي شود.
سيد حيدر محمدي شامگاه چهارشنبه در حاشيه برگزاري سيزدهمين همايش روز جهاني غذا در جمع خبرنگاران افزود: در حوزه ايمني اقدامات خوبي در بخش فرآوردههاي غذايي و آشاميدني در چند مرحله قبل، حين و بعد از توليد تا زمان عرضه انجام ميشود و در هر مرحله پس از اخذ تاييديه هاي لازم مجوز آن صادر ميشود.
وي تصريح کرد: کنترلهاي بعد از توليد شامل تست مارکتينگ و pms بوده و در برنامههاي نظارتي سازمان غذا و دارو چند محصول بهصورت اتقاقي مورد آزمايش قرار ميگيرد تا مردم محصول غذايي مورد تائيد سازمان غذا و دارو را با اطمنينان مصرف کنند.
رييس سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: بر خلاف صادرات بسيار در حوزه غذا، صادراتي در حوزه محصولات تراريخته که شامل ذرت، پنبه، کلزا و سويا بوده نداريم و همه اين محصولات وارداتي هستند.
وي ادامه داد:اما در زمان ورود به کشور ابتدا آزمايش لازم از آنها انجام ميشود و پس از اخذ تاييديه هاي لازم مجوز توليد محصول داده ميشود.
محمدي ادامه داد: همه محصولات توليدي منطبق با چهارچوبها و دستورالعملها بوده است و مشکلي در اين خصوص وجود ندارد.
وي بيان کرد: گرچه نظارتهاي ما بهصورت مستمر هست، اما معتقديم که نظارتهاي مردمي موثرتر بوده و هست و از مردم ميخواهيم که اگر مشکلي در برخي محصولات تراريخته و ژلاتيني مشاهده کردند به سامانه 190 اعلام نمايند.
رييس سازمان غذا و دارو بيان کرد: در حوزه محصولات غذايي افزايش نظارتها را داشتيم که خروجي آن کاهش ميزان تخلفات و تشکيل پروندههاي قضايي بوده و اين برنامه در همه زيرمجموعههاي حوزه غذا و دارو با قوت ادامه دارد.
در اين مراسم که با حضور رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد، استاندار خراسان رضوي، رييس سازمان غذا و دارو و مديرکل امور فرآوردههاي غذايي و آشاميدني سازمان غذا و دارو برگزار شد، از 43 واحد برتر غذايي خراسان رضوي تقدير به عمل شد.
همچنين 13 مدير فني نمونه استان هم در اين مراسم تقدير شدند.
توليدکنندگان در اين مراسم خواستار افزايش حمايت ها در جهت افزايش کمي و کيفي محصولات ايراني و معرفي هرچه بهتر اين محصولات به کشورهاي مختلف دنيا شدند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.