اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

سردرگمي درباره سهميه خارجي‌هاي باشگاه‌ها در آستانه آغاز ليگ

در حالي که حدود 10 روز به آغاز مسابقات ليگ برتر باقي مانده است، سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال هنوز به طور شفاف تعداد سهميه بازيکنان خارجي برخي باشگاه‌ها را مشخص نکرده‌اند.

سردرگمي درباره سهميه خارجي‌هاي باشگاه‌ها در آستانه آغاز ليگ

به گزارش تسنيم، کارگروه نظارت بر قراردادها و فدراسيون فوتبال امسال نيز دستورالعمل سقف قرارداد را در اوايل تير ماه به باشگاه‌ها ابلاغ کرده است تا نقل‌و‌انتقالات فوتبال ايران براساس قوانين خاصي دنبال شود.

پس از اين اتفاق اما فدراسيون فوتبال با دستور مهدي تاج در تاريخ 30 تير ماه بار ديگر برخي قوانين نقل‌و‌انتقالاتي را تغيير داد که در يکي از بندهاي آن سهميه بازيکنان خارجي تيم‌ها از 1+4 به 1+5 افزايش يافت و همچنين الزام حضور بازيکنان خارجي در 60 درصد زمان بازي‌ها به 60 درصد مسابقات تغيير کرد، قانوني که فصل گذشته نيز وجود داشت و براساس آن در صورت عدم حضور بازيکنان خارجي در 60 درصد مسابقات، يک سهميه خارجي از تعداد سهميه‌ باشگاه‌ها کم مي‌شود.

برهمين اساس و پس از تغيير قانون توسط فدراسيون فوتبال، مقرر شد باشگاه‌هايي که سهميه خارجي آنها با توجه به قانون قبلي (حضور در 60 درصد مسابقات) کاهش يافته بود، مدارک و مستندات خود را به سازمان ليگ ارائه کنند تا بار ديگر ميزان حضور بازيکنان خارجي آنها در زمين مسابقه مورد بررسي قرار بگيرد، هرچند برخي باشگاه‌ها معتقد هستند بازيکنان خارجي آنها به دليل مصدوميت و حضور در بازي‌هاي ملي چندين هفته دور از بازي‌هاي باشگاهي بودند که اين موضوع نيز قرار بود پس از بررسي سازمان ليگ در کارگروه نظارت بر قراردادها مورد ارزيابي قرار بگيرد و در نهايت تعداد سهميه خارجي هر يک از باشگاه‌ها به طور شفاف مشخص شود.

پيگيري‌ها در اين زمينه نشان مي‌دهد باشگاه‌هاي پرسپوليس، سپاهان، فولاد، تراکتور، گل‌گهر و مس رفسنجان از باشگاه‌هايي به شمار مي‌روند که درگير وضعيت سهميه بازيکنان خارجي خود هستند و به همين دليل نيز بايد تعداد حضور بازيکنان خارجي اين تيم‌ها در زمين در فصل گذشته مورد بررسي قرار بگيرد، اتفاقي که در عين ناباوري تا اين لحظه رخ نداده است و در فاصله 10 روز مانده به شروع ليگ، هنوز تعداد سهميه بازيکنان خارجي هر يک از باشگاه‌ها به طور شفاف مشخص نشده است.

اين در حالي است که برخي از باشگاه‌ها با وجود ابهام در سهميه تعداد بازيکنان خارجي خود، همچنان در حال مذاکره با بازيکنان خارجي هستند و در اين وضعيت مشخص نيست در صورتي که سازمان ليگ تعداد سهميه برخي باشگاه‌ها را کاهش دهد، اين باشگاه‌ها چطور مي‌خواهند قرارداد بازيکنان خارجي خود را ثبت کنند!

به طور مثال تعداد سهميه بازيکنان خارجي پرسپوليس به دليل عدم حضور نبيل باهويي و وحدت هنانوف در 60 درصد مسابقات در هاله‌اي از ابهام قرار دارد و در صورت کسر دو سهميه از اين باشگاه، سهميه خارجي‌هاي پرسپوليس 1+3 خواهد بود. اين در حالي است که پرسپوليس اکنون گئورگي گولسياني، الکسيس گندوز، اوستون ارونوف و ايوب العملود را در اختيار دارد و به شدت نيز به دنبال جذب دو بازيکن خارجي ديگر است و مشخص نيست در صورتي که سهميه خارجي اين باشگاه کم شود، چطور مي‌خواهد قرارداد بازيکنان جديد را ثبت کند.

اين شرايط براي چند باشگاه ديگر نيز صدق مي‌کند و به نظر مي‌رسد سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال يک بار براي هميشه بايد به طور شفاف تعداد سهميه بازيکنان خارجي باشگاه‌ها براي فصل آينده را اعلام کنند تا بلاتکليفي باشگاه‌ها منجر به عقد قرارداد غيرمجاز با بازيکنان خارجي نشود که در اين صورت مي‌تواند مشکلات زيادي براي آنها ايجاد کند.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.