مردي که يک سال پيش همسرش را در جريان مشاجرهاي به قتل رسانده و جسدش را در چاه انداخته بود صبح امروز خود را به اداره پليس معرفي و به جرمش اعتراف کرد.
اين مرد ساعت 11 و نيم صبح امروز با مراجعه به يکي از ادارات پليس پايتخت پس از اعتراف به قتل گفت از ترس، جسد را در چاه انداخته و در اين مدت زندگي عادي خود را ادامه داده و همسرش را مفقودي اعلام کرده بود، به نحوي که همه آشنايان و فاميل فکر ميکردند اين زن ناپديد شده است.
متهم در اظهاراتش گفت: «يک سال قبل زنم را کشتم. ما با هم اختلاف داشتيم، از قبل گاهي مشاجره ميکرديم و در نهايت من او را ناخواسته کشتم.»
اين مرد در تشريح ماجرا گفت همراه همسرش در تهران زندگي ميکرد و خانهاي در شمال کشور داشتند که قتل آنجا اتفاق افتاده است. بنا بر ادعاي اين مرد، در زمان حادثه او همراه همسرش راهي شمال شده بودند و در همانجا دوباره بين آنها جروبحث پيش آمد.
متهم در اعترافات خود گفت: «در جريان درگيري، او را هل دادم، زمين افتاد و سرش به ديوار خورد و فوت کرد.»
او ادامه داد پس از اين حادثه بسيار ترسيده و پشيمان شده، اما از ترس، جسد همسرش را داخل چاه انداخت و سر چاه را پوشاند.
اين مرد گفت در طول يک سال گذشته سعي کرد به زندگي عادي خود ادامه دهد و فاميل و آشنايان هم در همان منطقه شمال به دنبال زن گمشده بودند، اما هيچ چيزي پيدا نشد و پرونده قضايي هم بينتيجه مانده بود.
متهم در پايان اظهاراتش گفت: «يک سال اينطور زندگي کردم، اما وجدانم آزارم داد و الآن آمدم تا حقيقت را بگويم.»
با اعتراف اين مرد، بازپرس سالار صنعتگر که امروز مسئوليت کشيک قتل پايتخت را بر عهده داشت، دستور داد بررسيهاي لازم براي تحقيق درباره ادعاي او انجام شود. بر اساس اين دستور، تيمي از کارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران مامور شدهاند به آن شهرستان بروند و بررسي کنند آيا جسد در محل مورد ادعا وجود دارد يا خير تا سرنوشت زن مشخص شود. در صورت صحت ادعاهاي اين مرد تحقيقات درباره اين پرونده در شهر وقوع قتل پيگيري خواهد شد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.