رئيس فدراسيون بولينگ و بيليارد که براي رسيدن دوباره به کرسي رياست حواشي زيادي ايجاد کرد، حالا در اظهارنظري عجيب مدعي شده اوضاع براي جذب اسپانسر سخت است و فقط ميتواند توکل کند!
به گزارش سرويس ورزشي تابناک، يکي از پر سروصداترين فدراسيونهاي ورزشي ساليان اخير، بولينگ و بيليارد است؛ فدراسيوني که با وجود موفقيتهاي برخي از ورزشکارانش مانند حسين وفايي، اما در اتاق مديريت حواشي و جنجال بيشتري را به خود ديده است. لغو مجمع انتخاباتي بولينگ و بيليارد بدون شک يکي از پر تکرارترين عناوين خبري مربوط به اين فدراسيون است که بعد از پايان دوره رياست هاشم اسکندري بارها منتشر شد.
هاشم اسکندري در پايان دوره رياست خود بازهم سوداي نشستن روي صندلي مديريت را داشت و تلاش زيادي انجام داد تا بتواند جايگاه خود را حفظ کنند. زماني که او براي انتخابات ثبت نام کرد از سوي نهادهاي نظارتي تأييد صلاحيت نشد و همين عاملي شد تا او با توجه به نفوذ خود بارها مجمع انتخاباتي را به تعويق بياندازد.
حواشي انتخابات اين فدراسيون يکي از ضعفهاي دوره کاري حميد سجادي به عنوان وزير ورزش بود که به هيچ عنوان نتوانست آن را مديريت کند. معلق ماندن انتخابات فدراسيون بولينگ و بيليارد همچنان ادامه داشت تا در نهايت 30 آبانماه انتخابات اين فدراسيون برگزار شود، آن هم در شرايطي که نامه نهادهاي نظارتي به وزارت ورزش همزمان با برگزاري مجمع مشخص ميکرد که با حضور اسکندري در انتخابات اين فدراسيون مخالفت شده است. هرچند خودش چنين اعتقادي نداشت و معتقد بود که در نامه استعلام صلاحيت او از لفظ رد صلاحيت استفاده نشده و موضوع در حال بررسي بوده، اما مدارکي که در اختيار تابناک قرار دارد، نشان ميدهد که به صراحت مخالفت با حضور اسکندري در انتخابات اعلام شده است.
اينکه نهادهاي نظارتي به چه دليل صلاحيت اسکندري را تأييد نکردهاند، به نظر ميرسد مربوط به پرونده تخلفات مالي او بوده که باعث رفت و برگشتش به فدراسيون نيز شد؛ همان زمان هم عدهاي نسبت به اين اتفاقات واکنش نشان دادند، چرا که معتقد بودند بعد از تعليق اين رئيس در سال 98 او نميتوانسته بدون برگزاري مجمع به فدراسيون بازگردد، اما وزارت معتقد بود که اين کار قانوني صورت گرفته است.
به هرشکل اسکندري نه تنها بعد از عزل به فدراسيون بازگشت، بلکه بعد از عدم تأييد صلاحيت نيز توانست روند برگزاري مجمع انتخاباتي را به شکلي پيش ببرد که بدون حضورش کار درست پيش نرود و در نهايت هم او برنده انتخابات شود. در پايان يکي از مجامع برگزار نشده هم مخالفان و موافقان او درگيري فيزيکي پيدا کردند و لحظات عجيب و کم سابقهاي در ورزش ايران رقم خورد.
اسکندري در يکي از اظهارنظرهاي خود در سال 1402 درباره احتمال تعليق اين رشته به خاطر برکناري او گفت: «به تعليق اعتقادي ندارم و اجازه نميدهم اتفاقي بيفتد. من اصراري براي ماندن ندارم، به حرمت اعضاي مجمع اينجا هستم، آنها احساس ميکنند ديگر کانديداها نميتوانند کمکي به اين رشته داشته باشند و از من ميخواهند که باشم.»
با وجود اينکه او در کلام تعليق را رد کرده اما با بيان اينکه «اجازه نميدهم» نشان داد قدرت را در دست دارد و اگر بنا بر تعليق باشد کسي که ميتواند اين کار را انجام دهد خود اوست. به هرشکل اسکندري در تاريخ 30 آبان سال جاري به خواسته خود رسيد و بارديگر عنان بولينگ و بيليارد ايران را در دست گرفت.
محمد شروين اسبقيان معاون قهرماني وزير ورزش درباره مجمع انتخاباتي اين فدراسيون و شائبه تخلف گفت: «در اين خصوص وزير ورزش همواره به اجراي صحيح قانون و مقرارت در حوزههاي تحت نظارت خود تأکيد دارد. براساس استعلامي که کرده بوديم و حدود يک ماه و نيم نهادهاي نظارتي جوابي به ما ندادند اين استعلام مبني بر مثبت بودن آن تلقي شد و با توجه اينکه اين فدراسيون مدتها به صورت سرپرستي اداره ميشد، انتخابات را برگزار کرديم. براساس مصوبه هيئت وزيران که به دستگاههاي اجرايي اعلام شده انتخابات را برگزار کرديم و تخلفي از سوي وزارت ورزش صورت نگرفته و نخواهد گرفت. احترام به قانون و نهادهاي نظارتي را سرلوحه کارهاي خود قرار دادهايم به ويژه در اين دوره که دنيامالي به موضوعات تأکيد ويژه دارند.»
معاون وزير ورزش در پاسخ به سئالي درباره نامهاي که به وزارت ورزش مبني بر عدم حضور هاشم اسکندري در انتخابات ارسال شده گفت: «نامه پس از برگزاري انتخابات به دست ما رسيده است و نامهاي که عنوان ميشود ايشان تحت پيگيري بودند، براي ما ملاک نيست. ما همواره به دستگاه نظارتي احترام ميگذاريم ولي دستور هيئت وزيران براي ما لازم الاجراست. وزير ورزش و جوانان دو روز بيشتر به مديرکل حراست وقت دادند که جواب استعلام را بگيرند، ولي باتوجه به اينکه جوابي به دست ما نرسيد انتخابات را برگزار کرديم. نامهاي که بعد از انتخابات به دست ما رسيد نميتواند براي ما ملاک باشد.»
هاشم اسکندري حدود سه ماه بعد از برگزاري مجمع يعني 15 بهمن 1403 درباره وضعيت مالي اين فدراسيون گفت: «اعزامها هزينههاي سرسامآوري دارد که بايد آن را به سختي تأمين کنيم. حاميان مالي خوب در کشورمان به سمت اين رشته نميآيند و معمولاً دولتي هستند که سمت کشتي و فوتبال و واليبال ميروند. ما براي تأمين بودجه فقط بايد به خدا توکل کنيم.»
صحبت او را با اين اظهار نظر که «اعضاي مجمع احساس مي کنند ديگر کانديداها نميتوانند کمکي انجام دهند» مقايسه کنيد. اسکندري که تا همين چندماه پيش خودش را تنها ناجي بولينگ و بيليارد ايران ميدانست، حالا براي تأمين بودجه فقط به خدا توکل ميکند!
قطعاً توکل به خداوند در تمام کارها موردپسند است اما اگر يک مدير قرار باشد براي رسيدن به اهداف خود «فقط» توکل کند، به جاي او هر مديري با توکل قويتر و حتي فردي بدون سابقه مديريتي با توکل قويتر ميتواند رئيس فدراسيون شود. اسکندري در تمام اين ماهها که به دنبال گرفتن تأييد صلاحيت خود بود، به هيچ عنوان از اين مسائل سخن نگفته بود اما حالا که کار از کار گذشته به ياد آورده که حاميان مالي سمت اين رشته نميآيند!
اگر او توانايي جذب منابع مالي را ندارد، به چه دليل تصميم گرفت وارد رقابت انتخاباتي شود و خود را گزينه اصلح بداند؟ شايد شخص ديگري ميتوانست مديريت بهتري نسبت به او داشته باشد. چرا در مجمع انتخاباتي، اسکندري اين موضوع را مطرح نکرد که براي جذب حامي مالي فقط توکل ميکند و برنامهاي براي درآمدزايي و تأمين هزينه اعزامها ندارد؟!
رئيسي که ماهها فدراسيون را براي رسيدن به خواستهاش به حاشيه برد، حالا با اعتماد به نفس ميگويد «فقط» توکل ميکند تا بودجه لازم را براي مديريت به دست آورد. اگر هاشم اسکندري اين توانايي را در خود نميبيند که بتواند کمکي به مجموعه خود انجام دهد، بهتر است زين پس فرصت را براي افرادي که مديريت بلد هستند فراهم کند تا شايد کسي شايستهتر از او باشد يا حداقل بهتر بتواند «فقط» توکل کند!
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.