معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار آذربايجان شرقي با تاکيد بر اينکه کيفيت کالاهاي اساسي بايد در کنار کميت ارتقا يابد، گفت: ذخاير کالاهاي اساسي استان در وضعيت مطلوبي قرار دارد.
طاهر روحي، در جلسه ستاد تنظيم بازار استان با تأکيد بر ضرورت ارتقاي کيفيت کالاهاي اساسي گفت: توجه به کيفيت در کنار کميت، يکي از اولويتهاي اصلي مديريت اقتصادي استان است و اين رويکرد ميتواند ضمن پاسخگويي به نيازهاي مردم، سطح سلامت جامعه را نيز ارتقا دهد.
وي با اشاره به جايگاه استان در توليدات غذايي کشور افزود: آذربايجان شرقي بهعنوان يکي از قطبهاي اصلي توليد مواد غذايي در کشور شناخته ميشود و بايد از اين ظرفيت براي عرضه کالاهاي سالم، استاندارد و باکيفيت استفاده کنيم.
وي با تأکيد بر اهميت بهبود کيفيت کالاي سبد خانوار اظهار داشت: استفاده از ظرفيت علمي دانشگاهها و مراکز تحقيقاتي استان بهويژه دانشگاه تبريز در زمينه صنايع غذايي ميتواند نقش مهمي در ارتقاي کيفيت آن به ويژه نان و ساير محصولات غذايي داشته باشد.
روحي همچنين وضعيت ذخيره کالاهاي اساسي در استان را مطلوب ارزيابي کرد و گفت: با مديريت صحيح و هماهنگي دستگاههاي متولي، ذخاير کالاهاي اساسي در شرايط مناسبي قرار دارد و نگراني در اين زمينه وجود ندارد.
به گزارش روابطعمومي استانداري آذربايجانشرقي در روز دوشنبه 14 مهر، وي در پايان خاطرنشان کرد: همکاري دستگاههاي اجرايي نهادهاي علمي و بخش خصوصي در کنار نظارت دقيق ميتواند به بهبود کيفيت کالاهاي اساسي منجر شود و در نهايت رضايتمندي مردم را به همراه داشته باشد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.