اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

ديوار آهنين امنيت سايبري رژيم صهيونسيتي سقوط کرد

جنگ‌هاي سايبري امروزه به يکي از اصلي‌ترين و مهم‌ترين حوزه‌هاي درگيري ميان کشورها و دولت‌هاي مختلف تبديل شده است. در جهان کنوني، قدرت سايبري به عنوان يکي از مؤلفه‌هاي کليدي قدرت و بازدارندگي يک کشور در برابر تهديدات به شمار مي‌رود. حملات سايبري، مشابه حملات تسليحاتي، قادر به وارد کردن آسيب‌هاي فراوان و خسارت‌هاي سنگين به زيرساخت‌ها و مجموعه‌هاي اطلاعاتي هستند.

ديوار آهنين امنيت سايبري رژيم صهيونسيتي سقوط کرد

در حال حاضر، تنها کشورهاي معدودي در جهان به عنوان بازيگران پيشرو و مهم در اين زمينه شناخته ميشوند و توانايي فعاليت مؤثر در حوزه سايبري را به منظور تأمين و دستيابي به اهداف خود دارند؛ جمهوري اسلامي ايران نيز در زمره کشورهاي مطرح و صاحبنام در اين عرصه قرار دارد.

در اين ميان، رژيم صهيونيستي خود را به عنوان يکي از قدرتهاي مطرح در اين حوزه مطرح کرده و مي کند. به عنوان مثال، موسسه بين المللي مطالعات استراتژيک در گزارشي در همين رابطه نوشت:

«بر اساس مطالعه جديدي که توسط مؤسسه بينالمللي مطالعات استراتژيک (IISS) انجام شده است، اسرائيل يکي از قدرتهاي سايبري پيشرو در جهان به شمار ميآيد. براي دومين سال متوالي، اين مؤسسه به بررسي قدرتمندترين قدرتهاي سايبري جهان پرداخته و اسرائيل را در ردهاي همتراز با روسيه، چين، فرانسه و بريتانيا قرار داده است؛ در حالي که اين کشور بسيار بالاتر از ايران و کره شمالي قرار دارد.»

اين موسسه در گزارش خود رژيم صهيونيستي را به عنوان يک قدرت پيش رو در حوزه سايبري معرفي ميکند که از حدود 25 سال پيش، اقدام به ورود به اين حوزه کرده است.

در مورد ديگر، دانشگاه تل آويو در گزارشي در رابطه با قدرت سايبري رژيم صهيونيستي مدعي ميشود که اين رژيم، برترين قدرت سايبري جهان است و براي گزارش مذکور اين عنوان را انتخاب مي کند: «چگونه و چرا اسرائيل به بزرگترين قدرت سايبري جهان تبديل شد؟»

مسئله به اينجا محدود نميشود و بزرگنمايي اين رژيم از قدرت سايبري خود در سالهاي اخير به سطحي رسيده است که برخي از کشورهاي منطقه از جمله عربستان، بحرين و امارات و ديگر کشورهاي منطقه و جهان، به منظور ارتقاء امنيت سايبري خود، به سران اين رژيم رجوع کرده و اقدام به عقد قرار داده هاي سنگين با شرکتهاي سايبري اسرائيل مي کنند.

گزارش هايي از اين جنس در منابع مختلف عبري زبان که در آن اين انگاره مطرح شده است که رژيم صهيونيستي، برترين يا جزو برترينهاي حوزه جنگ سايبري است، کم نيست و موارد متعددي را ميتوان ذکر کرد که در اينجا مجال اشاره به همه آنها نيست.

همچنين، در سالهاي اخير، گزارش هاي متعددي در رابطه با عقد قرارداد همکاري کشورهاي مختلف با رژيم صهيونيستي در حوزه امنيت سايبري منتشر شده است که مهم ترين آنها کشورهايي نظير بحرين و امارات بوده اند.

اما مسئله اين است که چنين ادعاهايي در حال حاضر چقدر به واقعيت نزديک است؟ رژيم صهيونيستي که همواره خود را به عنوان يک قدرت سايبري پيشرو و برتر در جهان معرفي ميکند، چگونه در برابر تهديدات سايبري از خود و يا کشورهاي خارجي که اقدام به عقد قرارداد با آن کرده اند، مراقبت ميکند؟

پاسخ اين مسئله را ميتوان در تحولات دو سال گذشته يافت. طي اين دو سال، همانطور که نبرد طوفان الاقصي باعث شد که پرده پوشالي قدرتنمايي نظامي رژيم صهيونيستي درهم شکسته شود، عمليات هاي سايبري سنگين عليه نهادها، اشخاص و سازمان هاي مختلف نظامي و امنيتي رژيم صهيونيستي که منجر به لو رفتن حجم عظيمي از اطلاعات و دادههاي محرمانه و مهم شد، باعث شد تا حيثيت قدرت سايبري اين رژيم نيز در براي هميشه لکهدار شود.

براي اثبات گزاره فوق، نيازي به ارائه گزارشهاي کارشناسي و يا مقالات علمي متعدد نيست، بلکه تنها اشاره اي کلي به شکستهاي فاجعه آميز اين رژيم در تقابل با حملات سايبري که منجر به هک گسترده اطلاعات فوق محرمانه صهيونيستها شده است، ثابت ميکند که اين رژيم به لحاظ دفاع سايبري، در چه وضعيت اسفناکي قرار دارد.

 

فلج شدن سيستم سايبري اسرائيل توسط گروه عصاي موسي

 

گروه هکري عصاي موسي يکي از چند گروه سايبري محسوب ميشود که طي سالهاي گذشته، حملات سايبري متعدد را عليه رژيم صهيونيستي انجام داده است. اين گروه سايبري طي يکي از عملياتهاي خود که منجر به شوک گسترده در سرزمينهاي اشغالي شد، دوربينهاي امنيتي مربوط به موساد و يگان 8200 رژيم صهيونيستي هک، و بخشي از تصاوير بدست آمده را منتشر کرد.

اقدامات اين گروه سايبري تنها به اين مسئله محدود نمي شود و «عصاي موسي» در فعاليتهاي سايبري خود دادههاي مهمي از جمله اطلاعاتي مربوط به رئيس سازمان موساد، داويد بارنئاع، وزير جنگ سابق رژيم صهيونستي، بي گانتس، شرکت تسليحات سازي رافائل و پايگاه خبري پارلمان رژيم صهيونيستي (کنست) و دهها سايت و موسسه ديگر را منتشر کرد.

اين شکستهاي سايبري رژيم صهيونيستي در حالي رقم خورد که اين رژيم درگير هيچ جنگ و تهديد امنيتي عليه خود نبود و سازمانهاي مربوط اين رژيم، تمرکز بالايي براي مقابله با حملات سايبري داشتند.

از جمله موارد حملات سايبري ديگري که در اين مقطع زماني صورت گرفت و منجر به هک سازمان و سايتهاي مختلف صهيونيستي شد عبارتند از:

1- هک فيسبوک نتانياهو

2- هک اطلاعات وسايل نقليه پليس رژيم صهيونيستي

3- حمله سايبري به سايت شرکت تسليحاتي رافائل رژيم صهيونيستي

4- حملات سايبر به شرکت پست اسرائيل که طي آن اين شرکت مجبور شد بخشي از سيستمهاي خود را به طور اجباري از فعاليت خارج کند

5- حملات سايبري به شرکت برق رژيم صهيونيستي و قطعي برق در سرزمين هاي اشغالي

6- حمله سايبري به صنايع هوافضاي رژيم صهيونيستي

7- حمله سايبري به سايت بندر حيفا

8- حمله سايبري به سايت وزارت بهداشت

9- حمله سايبري به بانک هاي رژيم صهيونيستي

10- حمله سايبري به سازمان هوانوردي رژيم صهيونيستي

11- حمله سايبري به فرودگاه بن گورين

12- حمله سايبري و هک وب سايت سازمان موساد

13- حمله سايبري و هک وب سايت شاباک

14- حمله سايبري به شرکت صنايع اسلحه سازي رژيم صهيونيستي (IWI)

15- حمله سايبري و هک وب سايت شرکت evigilo که وظيفه آن ايجاد و توسعه سامانههاي هشدار به صهيونيستها در زمان حمله را برعهده دارد

16- حمله سايبري به سايت هاي بانک هاي رژيم صهيونيستي و اختلال در خدمات بانکي

17- حمله سايبري به روزنامه صهيونيستي هاآرتص

18- حمله سايبري به وب سايت شبکه کان

19- حمله سايبري به دانشگاه تل آويو

20-هک وب سايت هاي روزنامه اسرائيل هيوم، يديعوت آحارانوت، گالوبس و 12 تلويزيون رژيم صهيونيستي.

 

بلاي خانمان سوز گروه حنظله بر سر رژيم صهيونستي

 

اما پس از شروع نبرد طوفان الاقصي، حملات سايبري عليه رژيم صهيونيستي فاز جديدي به خود گرفت و ميزان و شدت آن به شکل بي سابقه اي افزايش يافت، به گونه اي که منابع صهيونيستي اخباري از آمار هزارن حمله سايبري عليه مراکز مختلف در سرزمينهاي اشغالي را منتشر کردند.

اما در اين ميان، گروه هکري حنظله، فعاليت بسيار برجسته تري نسبت به ديگر گروههاي هکري داشته و حملات مهمي را عليه اشخاص و مراکز مختلف اسرائيل انجام داده است، به گونه اي که کارشناسان عبري زبان با اذعان به موفقيت بودن اين حملات، اقدامات گروه سايبري حنظله را، ضربه اي سهمگين و مهلک به پيکره اين رژيم عنوان ميکنند. در ادامه به بخشي از حملات سايبري گروه هکري حنظله که منجر به هک اطلاعات مهم و محرمانه اشخاص و مراکز صهيونيستي شده است، اشاره ميشود.

 

هک سامانه گنبد آهنين ارتش رژيم صهيونيستي

 

اين گروه هکري طي اولين حملات خود با انتشار تصاويري اعلام کرد که موفق به دستيابي به سيستم هاي راداري و کنترل اين سامانه شده و براي کاربران آن، پيام اخطار ارسال کرده است. حنظله پس از هک اين سامانه در کانال تلگرامي خود نوشت: اين سامانه توسط هکرهاي گروه حنظله هک شده. ما در کنار رفح مي مانيم و اين يک هشدار است.

اين گروه همچنين تصاويري از صفحات رادار گنبدآهنين نيز منتشر کرد که در آن نوشته شده بود: ما روي رادارهاي شما هستيم و مي توانيم هواپيماهاي شما را در آسمان هدف قرار دهيم ولي ما مثل شما نيستيم. ما مثل اشغالگران، کودکان را نميکشيم. اين يک هشدار و شروع کار است.

 

هک شرکت «Appletec» وابسته به وزارت جنگ رژيم صهيونيستي

 

طي حمله اي ديگر، گروه هکري «حنظله» در صفحه خود در شبکه اجتماعي ايکس اعلام کرد که اطلاعات حساس مربوط به يک شرکت فني - تخصصي وابسته به وزارت جنگ اين رژيم را هک کرده است. اين گروه هکري اعلام کرد که اطلاعات هک شده متعلق به شرکت اسرائيلي «Appletec» است.

گروه هکري حنظله نوشت که شرکت مذکور وابسته به وزارت جنگ رژيم صهيونيستي است و مسئوليت طراحي بسياري از سيستمهاي الکترونيکي و نوري حساس صنايع نظامي اسرائيل را بر عهده دارد و برخي از مشتريان دائمي اين شرکت «رافائل»، «البيت» و «اليسرا» هستند.

اين گروه هکري در ادامه اعلام کرد که توانسته است هفت ترابايت از اطلاعات فوق محرمانه اين شرکت شامل کليه ايميلها، اسناد مالي و اداري، اطلاعات پرسنلي و اسناد تحقيق و توسعه را سرقت کند. گروه هکري حنظله در پايان نوشت: مهندسان شرکت، قبل از اينکه هويت شما فاش شود، هرچه زودتر اين شرکت تروريستي را ترک کنيد.

 

هک شرکت تسليحات سازي «silver shadow» رژيم صهيونيستي

 

يکي ديگر از اهداف گروه حنظله، هک شرکت تسليحات سازي silver shadow بود که اطلاعات آن توسط اين گروه هک و بخشي از آن منتشر شد.

به گفته اين گروه «silver shadow» يکي از کارخانه هاي توليد سلاح در سرزمين هاي اشغالي است که کمک هاي زيادي به رژيم کودک کش صهيونيستي کرده است و حنظله با هک اين شرکت، تمام 74 گيگابايت اطلاعات محرمانه آن اعم از اسناد طراحي، مشتريان، فروش و ... را دور ريخته و پاک کرده است.

 

هک اطلاعات شخصي بني گانتس، مقام امنيتي و سياسي ارشد رژيم صهيونيستي

 

مهم مقامات ارشد اين رژيم نيز از حملات گروه هکري حنظله مصون نمانده و اطلاعات تعدادي از آنها که جايگاه ويژه اي در زمينه امنيتي، نظامي و سياسي دارند، توسط حنظله هک شده است که از جمله آنها بي گانتس، وزير جنگ سابق رژيم صهيونيستي است.

گروه هکري حنظله در اين رابطه اعلام کرد که اطلاعات و تصاوير مهمي در رابطه با فعاليتهاي بني گانتس بدست آورده است که بخشي از آنها را در کانال تلگرامي خود منتشر کرد.

گروه هکري حنظله در ادامه افشاگريهاي خود تصاويري از بنيگانتز، سياستمدار ارشد و وزير جنگ سابق رژيم صهيونيستي را منتشر کرد. حنظله در توضيحات خود نوشت که سران اين رژيم بايد با چند سوال به افکار عمومي خود پاسخ دهند:

1- رابطه مخفيانه آدي ساباگ و گالانت در اتاق تخت قرمز طبقه 16 برج ماتکال و درز برخي اطلاعات طبقه بندي شده توسط گالانت و جاسوسي آنلاين موبايل آدي در آن لحظه را توضيح دهيد.

2- رابطه پنهاني پزشک معتمد نتانياهو و بني گانتز در هتل ساوي لندن و انتقال برخي اطلاعات محرمانه از بي بي به گانتز توسط آن پزشک را توضيح دهيد.

3- خودکشي نوگا دختر گانتز پس از شنيدن ماجراي رابطه پنهاني پدرش که فقط به دنبال اطلاعات بيشتر از بي بي بود.

 

هک سيستم امنيتي جامع شاباک

 

گروه هکري حنظله در پيامي در کانال تلگرامي خود گفت که سازمان امنيت داخلي رژيم صهيونيستي اقدام به طراحي يک سيستم جامع امنيتي کرده که با نصب بر روي سيستمهاي عامل iOS و اندرويد امکان نظارت گسترده بر افسرانش را فراهم ميکند. حنظله اعلام کرد از طريق يک «اقدام پيچيده هک و زنجيره تأمين» موفق به نفوذ به سرور اصلي اين سيستم شده و توانسته تروجان خودش را روي گوشيهاي همراه تمامي افسران شينبت نصب کند.

در پيام اين گروه آمده است: «شينبت اقدام به طراحي يک سيستم جامع و انحصاري براي خودش کرده که از طريق نصب برنامه آن بر روي گوشيهاي اندرويد و iOS مأموران، وظيفه امنيت کامل دستگاهها را به عهده گرفته و به شينبت امکان نظارت جامع و گسترده ميدهد.»

 

انتشار تصاوير مرکز هستهاي صهيونيستها

 

اولين تصاوير از مرکز تحقيقات هستهاي شيمون پرز (ديمونا) توسط گروه هکري حنظله منتشر شد. پيش از اين، هيچ اطلاعات و تصاويري از داخل سايت هسته اي ديمونا به دليل اهميت بالاي آن وجود نداشت.

گروه هکري حنظله در اين رابطه اعلام کرد: ما حتي ميدانيم که کدام اتاقها، بلوکها، لولهها و تانکها را منفجر کنيم تا بيشترين ضربه را به شما بزنيم! بازي با آتش عواقب زيادي دارد! روزهاي سختي در پيش روي شما و ساکنان سرزمين هاي اشغالي است! صبر کنيد...

 

شناسايي دانشمند ارشد پروژه تسليحات هسته اي اسرائيل

 

گروه هکري حنظله در ادامه حملات سايبري خود به رژيم صهيونيستي، در اقدامي بي سابقه، تصاوير و اطلاعاتي از يکي از دانشمندان هسته اي رژيم صهيونيستي که در پروژه ساخت تسليحات هسته اي اين رژيم فعاليت ميکند را منتشر کرد. گروه هکري حنظله نوشت:

رافائل سربرو، دانشمند ارشد فعال در پروژه تسليحات هسته اي رژيم صهيونيستي. با رافائل آشنا شويد. او يک دانشمند يهودي لهستاني الاصل است که در سرزمين هاي اشغالي زندگي مي کند و در پروژه تسليحات هسته اي کشتار جمعي رژيم کار مي کند! همه دانشمندان فعال در صنايع هسته اي رژيم هدف قانوني ما هستند! مطمئناً همه آنها به سزاي اعمال خود خواهيد رسيد!

بسياري از دانشمندان هسته اي شما مدت هاست که تحت نظر ما هستند، باز هم صبر کنيد! رافائل، از شما بابت انتقال دانشهاي فني که داشتيد، متشکريم! (کنايه از اينکه تمام اطلاعات لبتاب وي هک شده و در دست گروه حنظله است)

 

افشاي هويت فرمانده ارشد ضد جاسوسي رژيمصهيونيستي

 

گروه سايبري حنظله با انتشار تصاوير ژنرال لوي، فرمانده ارشد ضد جاسوسي رژيمصهيونيستي نوشت: شما در حال مشاهده اولين عکسهاي او هستيد!

افشاي شبکه تامين مالي و پولشويي جاسوسان موساد

گروه هکري حنظله در حملات سايبري خود، از هک سازمان پولشويي سرويس جاسوسي موساد خبر داد. حنظله، در رابطه با آخرين عمليات سايبري خود
نوشت:

پس از دستگيري برخي جاسوسان و عوامل موساد در برخي کشورهاي منطقه مانند لبنان، سوريه، عراق و... وجود شباهت بين نوع ارتباط آنها براي نهادهاي امنيتي کشورهاي منطقه جالب به نظر مي رسيد. در واقع موساد از طريق پروتکل خاصي در بلاک چين پول به اين جاسوسان منتقل کرده بود

با بررسي بيشتر اين پروتکل مشخص شد که منبع اصلي اين پروتکل رژيم صهيونيستي است و موساد به طور خاصي اين پروتکل امن ويژه را با صرف پول زياد براي اهداف پولشويي و تامين مالي راه اندازي کرده است تا نظارت خود را در شبکه بلاک چين به حداکثر برساند.

 

هک يگان مرکزي جامعه اطلاعاتي و سايبري رژيم صهيونيستي

 

گروه هکري حنظله در اين رابطه اعلام کرد که طي يک عمليات سايبري بسيار مهم، اطلاعات حساسي از واحد 8200 يا يگان مرکزي جامعه اطلاعاتي و سايبري رژيم صهيونيستي بدست آورده است.

حنظله در رابطه با جديد ترين عمليات خود نوشت: «بزرگترين و مخوف ترين شرکت پوششي واحد 8200 هک شد. در تمامي ترورها و جنايات ماه هاي اخير رژيم صهيونيستي، يگان 8200 همواره نقش بسيار فعالي در آنها داشته است. جنايات اين واحد بر هيچکس پوشيده نيست اما اعضاي آن بايد امروز متوجه شوند که ديگر در امان نخواهند بود.»

اين گروه هکري در ادامه نوشت: «واحد 8200 براي مخفي و ناشناخته ماندن فعاليت هاي خود، شرکت هاي پوششي زيادي ايجاد کرده است که بزرگترين آنها سيليکام است. اين شرکت مسئوليت طراحي و اجراي کليه ايستگاه هاي جاسوسي الکترونيکي واحد 8200 و موساد در سرزمين هاي اشغالي و سراسر جهان را بر عهده دارد! تمامي اعضاي کليدي و مديران ارشد شرکت از افسران مخفي رده بالاي واحد 8200 هستند که هويت و مدارک آنها به زودي منتشر خواهد شد.»

 

هک اطلاعات رئيس امنيت سايبري ارتش رژيم صهيونيستي

 

اين گروه هکري در ادامه ضربات خود به سيستم سايبري رژيم صهيونيستي، اعلام کرد که موفق به هک اطلاعات رئيس امنيت سايبر ارتش رژيم صهيونيستي شده و اطلاعات مهمي را در رابطه با وي استخراج کرده است. گروه حنظله در کانال تلگرامي خود با قرار دادن بخشي از اطلاعاتي که از گوشي ايهود شاني بدست آمده است، نوشت:

اين ايهود شاني، فرمانده امنيت سايبري ارتش اسرائيل است! او در ترورهاي اخير رژيم صهيونيستي نقش بسيار پررنگي داشته است! اما هيچ چيز از حنظله پنهان نيست! انتظار مي رود داده هاي زيادي فاش شود! ايهود مسئول رديابي ها و عملياتهاي استراق سمع بسيار مهم بسياري بوده است! ما حتي فرمانده امنيت سايبري شما را در تحت نظر داشتيم!

 

ضربه به سيستم امنيتي رژيم صهيونيستي/ هک وزارت امنيت داخلي اسرائيل

 

گروه هکري حتظله که در چندماه گذشته حملات سنگيني را به مراکز مختلف امنيتي، نظامي و اقتصادي رژيم صهيونيستي انجام داده است، در جديد ترين حمله خود، به سيستم هاي وزارت امنيت داخلي اسرائيل نفوذ کرده و اطلاعات آن را هک کرد.

اين گروه سايبري در کانال خود نوشت:

تصاويري از تحويل سلاح در سيستم هاي داخلي شما ثبت شده که اکنون در دستان ماست.

ما، خوشحاليم که اعلام کنيم با موفقيت در وزارت امنيت ملي اسرائيل نفوذ کرده ايم. پس از نفوذ کامل ما، ما 4 ترابايت اطلاعات بسيار طبقه بندي شده را استخراج کرده ايم. اين گنجينه اطلاعات شامل:

1) - اطلاعات شخصي کليه پرسنل امنيتي، افسران پليس، آتش نشانان و ساير افراد درگير در دستگاه امنيت ملي است.

2) - ضبط کامل تمام ارتباطات پليس، آتش نشاني و مراکز تماس اضطراري، مبادلات و اطلاعات حساس را آشکار مي کند.

3)- اسناد محرمانه از سيستم هاي اتوماسيون اداري، جزئيات برنامه و طرح ها و عمليات هاي داخلي.

گروه هکري حنظله در پايان اشاره کرد:

مقياس اين نفوذ بسيار زياد است و ما اين داده ها را در دسترس کساني قرار داده ايم که نياز به دانستن آن دارند. اين عمليات گواهي بر مهارت هاي ما است و توانايي ما را براي افشاي آسيب پذيري هاي صاحبان قدرت نشان مي دهد. امنيت شما آنقدر که فکر مي کنيد بالا نيست.

حملات ذکر شده در قسمت بالا، بخشي از حملاتي بود که توسط اين گروه انجام شده است و در اين گزارش مجالي براي اشاره بيشتر به حملات سايبري ديگر که مراکز مختلف رژيم صهيونيستي را هدف قرار داده است، نمي باشد. لازم به ذکر است که پس از آغاز عمليات طوفان الاقصي، حملات سايبري عليه مراکز و اشخاص مختلف صهيونيست جهش قابل توجهي پيدا کرد، به گونه اي که منابع عبري زبان طي گزارش هاي خود آماري مبني بر صدها هزار حمله سايبري را منتشر کردند که رقمي به سابقه محسوب مي شود.

همانطور که پيداست، حملات حنظله يک واقعيت را بيش از پيش آشکار ميکند، و آن اين است که بر خلاف تبليغات و اظهارات مقامات اسرائيل، رژيم صهيونيستي در حوزه سايبري نه تنها يک قدرت پيشرو و دسته اول نيست، بلکه داراي قدرت بازدارندگي نيز نمي باشد و حتي براي مراقبت از تاسيسات، مراکز و اطلاعات مقامات خود در برابر حملات سايبري، نيازمند کمکهاي خارجي است، همانطور که در برابر غزه و نيروهاي مقاومت، علي رغم داشتن تمامي امکانات و تسليحات جنگي، نيازمند کمک آمريکا و کشورهاي غربي بود.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.