عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: دشمن از تکثير اسلام ناب محمدي (ص) و شکسته شدن هيبت و حيثيت پوشالي ليبرال دموکراسي هراس دارد و آنها امروز به وضوح اين خطر را حس ميکنند.
سعيد جليلي در همايش «سنگر دانشگاه، سنگر مبارزه» که در دانشگاه بين المللي امام خميني (ره) برگزار شد، با بيان اينکه پرداختن صحيح به موضوعات، ميتواند به تحليل حوادث کمک کند، اظهار کرد: از جمله مباحث مهمي که در تحليل رويدادها بايد مورد توجه قرار گيرد اين است که از يک رويداد، تحليل صحيحي داشته باشيم و هرگز به آن ها به صورت نقطهاي نگاه نکنيم.
وي اضافه کرد: رويدادها همواره گذشته و روندي داشتهاند تا به اين نقطه رسيدهاند و از اين نقطه نيز آيندهاي خواهند داشت و براي تحليل درست آن ها بايد همه اين جوانب را در نظر گرفت و تنها به يک جمله، توييت و يا تيتر دقت نکنيم.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: در حوادث سال گذشته پردهاي از يک نمايش را در کشور ديديم که بازيگران ناشناختهاي نداشت و دقيقاً يک سال بعد نيز در فلسطين نمايش ديگري را شاهد هستيم که همان بازيگران دوباره نقش آفريني ميکنند اما ميبينيم که واکنشها تا چه اندازه متفاوت است.
جليلي بيان کرد: اين تحولات در سير زماني جدا از يکديگر نيست و بايد بگوييم در اين نمايش پردههايي داريم که بايد در محيط دانشگاهي با تحليلهاي عميقي آن را بررسي کرد.
«اسرائيل» نماد دموکراسي مورد تاييد غربي ها
وي تصريح کرد: از جان اف کندي و جو بايدن در آمريکا تا دولت هاي غربي، رژيم صهيونيستي را نمونه درخشان دموکراسي معرفي مي کنند و آن را چراغ هدايت جهان ميدانند. بر اين اساس نياز است در دانشگاه ها اين مدل دموکراسي مورد تاييد غربي ها بررسي شود.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: جان لاک پدر ليبراليسم معتقد است عدهاي در دنيا در وضعيت طبيعي و عدهاي ديگر در وضعيت مدني هستند و افراد داراي وضعيت طبيعي نه تنها حقي ندارند بلکه بايد تابع افراد داراي وضعيت مدني باشند.
جليلي اظهار کرد: در يک ماه اخير، اين نگاه تئوريک از سوي نتانياهو نيز مطرح شد و بيان ميشود مردم غزه و حماس در وضعيت طبيعي هستند و اين نشان ميدهد آنچه که امروز شاهد آن هستيم ناشي از يک تفکر ريشه دار است.
وي با بيان اينکه «ترساندن» مهمترين اهرم استکبار است، افزود: دشمن همواره تلاش مي کند که اقتضائات بازي با برنامهريزي او پيش برود اما امروز مشاهده ميکند که جريان ديگري در حال بهم ريختن اين نظامات است.
نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي عنوان کرد: دشمن از حربه اسلام ليبرالي و اسلام تحجر براي انحراف کشورهاي آزادي خواه دنيا استفاده کرد اما در برابر اين نگاهها، امام خميني (ره) از ايده اسلام ناب محمدي (ص) استفاده کرد که تحت هيچ شرايطي نگاه ليبرالي و متحجر را بر
نمي تابد.
جليلي گفت: دشمن از تکثير اسلام ناب محمدي (ص) و شکسته شدن هيبت و حيثيت پوشالي ليبرال دموکراسي هراس دارد و آنها امروز به وضوح اين خطر را حس ميکنند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: مهمترين ويژگي عمليات «طوفان الاقصي» فتح نرم بود که نشان داد هيبت و حيثيتي که دشمن در اين سالها براي خود ساخته پوشالي است.
وي اظهار کرد: امروز صداي شکسته شدن اين هيمنه و بر باد رفتن اين حيثيت پوشالي نه در کشورهاي اسلامي بلکه در واشنگتن، نيويورک و لندن شنيده مي شوند. توان برتري طلبي غربي که خود را مدني و ديگران را طبيعي و برده ميدانست در عمليات «طوفان الاقصي» شکسته شد.
دانشگاه و دانشجويان در شکستن تفکر برتري طلبي غربي ها نقش آفرين باشند
جليلي بيان کرد: عمليات «طوفان الاقصي» تاريخ جديدي را براي انقضاي ظلمي که سالها توسط نظام سلطه و استکبار بر جهان حاکم کرده بودند وضع کرد. در اين راستا فضاي دانشگاهي بايد مبناي اين تفکر را تحليل کند و نبايد اجازه دهيم تفکر برتري طلبي غربي تکثير پيدا کند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: يکي از برکات انقلاب اسلامي اين است که به جوانان و نوجوانان اعتماد به نفس داد تا در ميادين بزرگ خود را پيدا کرده و حضور يابند.
وي عنوان کرد: امروز ابزار دشمن تنها بمب و سلاح نيست و به اين نتيجه رسيده که اگر نتوانست بر شما مقاوم شود بايد شما را از مبارزه منصرف کرده و يا مسير مبارزه شما را تغيير دهد و بر اساس همين ايده تفکر اسلام ليبرالي و يا اسلام متحجر خلق شد.
جليلي با بيان اينکه امروز جنگ نرم يکي از شيوههاي اين مبارزه است و دانشجويان افسران اين جنگ هستند، تصريح کرد: هرکسي بايد در اين جنگ نقش و جايگاه خود را پيدا کرده و در اين ميدان آن را ايفا کند.
نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي اضافه کرد: نگراني دشمن در جبهه امروز از بابت سلاح و پشتيباني نيست بلکه ترس اصلي شکست هيمنه و فروريختن نظمي است که سالها آنها سعي کردهاند بر دنيا حاکم کنند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.