اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

رئيس پليس راهور فراجا :

35 درصد وسايل نقليه کشور فرسوده هستند

رئيس پليس راهور فراجا با اشاره به اينکه 37 ميليون وسيله نقليه در کشور وجود دارد، گفت: 35 درصد وسايل نقليه کشور در سن فرسودگي و اقساط هستند.

35 درصد وسايل نقليه کشور فرسوده هستند

سردار سيد کمال هاديانفر در جلسه شوراي راهبري کاهش تصادفات استان آذربايجان شرقي با اعلام اينکه 96 درصد حملونقل کشور، حملونقل زميني است و حجم ترددها در سال گذشته 7.6 ميليارد تردد در 297 هزار کيلومتر راههاي کشور بود، گفت: 52 ميليون نفر در کشور ما گواهينامه رانندگي دارند و هرسال يک ميليون و 800 هزار نفر گواهينامه جديد دريافت ميکنند.

وي با اشاره به اينکه ميزان مرگ ناشي از تصادفات رانندگي در ساله هاي 1381 تا 1383 افزايش داشت؛ اما از سال 1384 تا 1395 روند کاهشي داشت، گفت: از اين سال به بعد تصادفات دوباره روبه افزايش گذاشته است.

رئيس پليس راهور کشور اعلام کرد: در سال 1401 تعداد 19 هزار و 450 نفر جانباخته و 378 هزار مجروح شدند که اگر کنترل نشود شاهد افزايش آمار تلفات جادهاي خواهيم بود.

وي با بيان اينکه انضباط ترافيکي و کاهش تصادفات از شاخصه هاي توسعهيافتگي است ، اظهار کرد: يک زماني گفته ميشد که در بروز تصادفات سه عامل انسان، راه و وسيله نقليه نقش دارند؛ ولي اکنون پنج عامل مديريت، راه، وسيله نقليه و انسان و آموزش در اين زمينه مورد توجه است.

703 شهر کشور پليس راهور ندارند

 

هاديانفر با اعلام اينکه از يک هزار و 440 شهر کشور 703 شهر فاقد پليس راهور است، گفت: اين شهرها همان شهرهاي جديدي هستند که در تقسيمات کشوري به شهر ارتقا يافتهاند و در استان آذربايجان شرقي نيز 45 شهر فاقد پليس راهور هستند.

وي همچنين گفت: ما 5200 نقطه حادثهخيز در کشور داريم که 2000 نقطه آن شهري و 3200 نقطه آن جادهاي است.

 

اولويت اساسي کلانشهر تبريز نوسازي و بازسازي ناوگان درونشهري است

 

استاندار آذربايجان شرقي هم در اين جلسه گفت: در راستاي کمک به توسعه ناوگان شهري اولويت اساسي ما در کلانشهر تبريز نوسازي و بازسازي ناوگان درونشهري است.

عابدين خرّم گفت: در نيمه دوم سال گذشته هزار دستگاه تاکسي به ناوگان سبک و 150 اتوبوس به ناوگان سنگين اضافه شد که همزمان با تبريز در شهرهاي مراغه، مرند و ميانه هم ناوگان شهري بازسازي شد.

وي اعلام کرد: از سفر رئيسجمهور به استان در سال گذشته و امسال مصوبات خوبي در زمينه دوبانده کردن، آسفالت کردن و اصلاح 10 نقطه حادثهخيز جاده هاي استان داشتيم که اجراي اين مصوبات جزو اولويت ماست که اين اقدامات باعث شد تا حدودي تصادفات در سطح استان کاهش يابد که اين امر با همکاري دستگاههاي اجرايي دخيل و عوامل پليس ميسر شده است.

 

استاندار آذربايجان شرقي بر ضرورت افزايش نيروهاي پليس راه در محورهاي استان تاکيد کرد

 

استاندار آذربايجان شرقي با بيان اينکه محورهاي گردشگري استان در ايام تعطيل پرتردد است، گفت: در برخي مسيرها به خصوص ورزقان به خاروانا کمبود امکانات و نيروي انساني پليس داريم که انتظار داريم نسبت به کنترل و کاهش تصادفات با بهروز شدن تجهيزات و رصد تخلفات و تأمين نيروي انساني در اين خطوط اقدام اساسي صورت گيرد.

خرّم گفت: در سال گذشته قريب 70 هزار گردشگر خارجي داشتيم که عليرغم ورود اين گردشگران به استان، شهر تبريز نقصان جدي در حوزه تأمين نيروي انساني دارد که اميدواريم اقدام اساسي در راستاي تأمين نيروي موردنياز و تجهيز موارد رصد انجام شود تا شاهد کنترل مؤثر در اين مورد باشيم.

مدير کل راهداري استان هم گفت: سال گذشته 627 نفر در اثر حوادث رانندگي در جاده هاي استان جان باختند.

اروجعلي عليزاده افزود: 60 درصد تصادفات در 30 کيلومتري شهرها رخ مي دهد و 32 درصد تلفات مربوط به سرنشيناني است که کمربند ايمني نبسته اند.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.