بانک مرکزي از ابتداي سال جاري تا 20 بهمنماه، براي واردات سه گروه کالاهاي اساسي و دارو، تجاري و بازرگاني و همچنين نيازهاي خدماتي، مبلغ 58 ميليارد و 576 ميليون دلار تأمين ارز کرده است.
همچنين 45 ميليارد و 290 ميليون دلار از ارز تأمينشده به گروه تجاري و بازرگاني تخصيص داده شده است؛ صنايع «حملونقل خودرو»، «ماشينآلات و تجهيزات توليد» و «معدني» بهترتيب با 8، 5.5 و 4.9 ميليارد دلار بيشترين سهم از ارز واردات صنايع را داشتهاند،
ضمن آنکه واردات کالاهاي اساسي و دارو نيز 12 ميليارد و 124 ميليون دلار ارز را به خود اختصاص داده است؛ 9 ميليارد و 409 ميليون دلار از اين گروه به کالاهاي اساسي و کشاورزي شامل گندم، دانههاي روغني و نهادههاي دامي، و 2 ميليارد و 715 ميليون دلار ديگر نيز به دارو، مواد اوليه دارو و تجهيزات پزشکي تخصيص داده شد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.