اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استانداري آذربايجان شرقي:

خداآفرين به‌زودي به يکي از قطب‌هاي تجاري و صنعتي مهم تبديل خواهد شد

سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استانداري آذربايجان شرقي گفت: با راه‌اندازي گمرک خداآفرين، مسير توسعه تجارت در اين شهرستان هموار و خداآفرين به‌زودي به يکي از قطب‌هاي تجاري و صنعتي مهم تبديل خواهد شد.

خداآفرين به‌زودي به يکي از قطب‌هاي تجاري و صنعتي مهم تبديل خواهد شد

طاهر روحي در آيين راهاندازي و افتتاح گمرک خداآفرين که با حضور مسئولان استاني و شهرستاني و فعالان اقتصادي صورت گرفت با اشاره به ظرفيتهاي منطقه آزاد ارس اظهار کرد: منطقه آزاد ارس يکي از مناطق پيشتاز کشور در حوزه صنعت و تجارت است.

وي افزود: ايجاد مراکز بزرگ تجاري و احداث واحدهاي صنعتي در کنار تعاملات اقتصادي با کشورهاي همسايه، اين منطقه را به يکي از قطبهاي اصلي اقتصادي تبديل کرده است.

سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استانداري آذربايجان شرقي گفت: منطقه آزاد ارس داراي ظرفيتهاي بسيار بزرگي است و قطعاً شهرستان خداآفرين نيز بهزودي با استفاده از قابليتهاي موجود در مسير توسعه اقتصادي مشابه جلفا قرار بگيرد و شاهد پيشرفتهاي تجاري چشمگيري در اين محدوده از منطقه آزاد ارس خواهيم بود.

وي با تاکيد بر اهميت نقش تجارت در توسعه اقتصادي گفت: مردم بايد در مسائل اقتصادي و تجاري وارد عمل شوند، زيرا پايه هر اقتصاد موفق از تجارت آغاز ميشود.

وي اضافه کرد: تاجر خوب، توليدکننده خوبي نيز خواهد شد و بايد بسترهايي براي تقويت اين حلقه اقتصادي فراهم شود. 

روحي از ايجاد واحدهاي صنعتي و کارگاهي جديد براي افزايش ارزش افزوده و جلب سرمايهگذاران خبر داد و گفت: با راهاندازي گمرک خداآفرين، مسير توسعه تجارت در اين شهرستان هموار خواهد شد و در کوتاهترين زمان شاهد اقدامات تجاري مطلوب در اين منطقه خواهيم بود و خداآفرين بهزودي به يکي از قطبهاي تجاري و صنعتي مهم تبديل خواهد شد.

وي در پايان بر اهميت تکميل زيرساختهاي اساسي براي جذب سرمايهگذاري تأکيد کرد و گفت: زيرساختهايي نظير راه و برق بايد همسو با فعاليت گمرک خداآفرين توسعه يابند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.