اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

جنگ جديد عليه اقتصاد چيني ها

ائتلافي از خودروسازان بزرگ از قانون‌گذاران آمريکا خواستند خودروهاي چيني را به‌طور دائمي در آمريکا ممنوع کنند، آنها معتقدند خودروهاي چيني تهديدي براي منافع اقتصادي و امنيت ملي آمريکا هستند.

جنگ جديد عليه اقتصاد چيني ها

رئيس اتحاديه نوآوري خودرو در نامهاي خطاب به رهبران دموکرات و جمهوريخواه مجلس نمايندگان و سنا، اعلام کرد: قانونگذاران بايد پيش از پايان دوره فعلي کنگره در ژانويه، واردات خودروهاي متصل چيني و همچنين نرمافزار و سختافزار مرتبط با آنها را ممنوع کنند.

«جان بوزلا»، مديرعامل اين اتحاديه، مدعي شده است که خودروسازان چيني در حال عرضه گسترده خودروهاي يارانهاي مجهز به نرمافزار و سختافزار متصل در سراسر جهان هستند.

اين درخواست که از سوي بزرگترين انجمن تجاري صنعت خودروي آمريکا مطرح شده، نشاندهنده افزايش نگراني خودروسازان آمريکايي از رشد شرکتهاي چيني است.

اين اتحاديه نماينده خودروسازان آمريکايي مانند جنرال موتورز و همچنين شرکتهاي خارجي بزرگي مانند تويوتا موتور و فولکسواگن است.

شرکتهايي مانند بيوايدي و جيلي به سرعت در حال افزايش سهم خود از بازار خودرو در سراسر جهان هستند و صادرات را افزايش دادهاند.

از سوي ديگر، خودروهاي برقي چيني که قيمت پايين و فناوريهاي پيشرفته دارند، در بازارهاي کانادا و مکزيک نيز بيشتر ديده ميشوند. اين موضوع نگراني مديران صنعت خودرو آمريکا را افزايش داده که خودروسازان چيني ممکن است بهزودي براي ورود گسترده به بازار آمريکا اقدام کنند.

در حال حاضر نيز خودروهاي چيني عملا به دليل تعرفههاي سنگين وارداتي و ممنوعيت وزارت بازرگاني آمريکا عليه برخي فناوريهاي خودروهاي متصل از کشورهاي رقيب، از بازار آمريکا کنار گذاشته شدهاند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، با اين حال، خودروسازان آمريکايي از کنگره ميخواهند يک گام فراتر برداشته و ممنوعيت خودروهاي چيني و فناوريهاي متصل آنها را به قانون دائمي تبديل کند. چندين لايحه قانوني نيز در همين زمينه در کنگره در حال بررسي است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.