رييس مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت، نسبت به جمع آوري نمکهاي غيرمجاز از نانوايي هشدار داد.
جعفر جندقي گفت: نمک مصرفي بايد استاندارد و خالص باشد، يعني اينکه نمک توليدي نشان استاندارد و سيب سلامت از وزارت بهداشت داشته باشد.
وي با اشاره به تبليغات در خصوص نمکهاي دريا و نمکهاي رنگي، افزود: نمکها با توجه به نوع ناخالصي که دارند ممکن است رنگهاي مختلفي داشته باشند و تبليغات در اين خصوص فقط موجب آسيب به سلامت افراد ميشود.
جندقي گفت: در بازديدهاي ميداني از نانواييها که بازرسان وزارت بهداشت انجام ميدهند اگر به موارد غير مجاز و استاندارد از نمک برخورد کنند، ضمن جمع آوري آنها؛ پيگيريهاي قانوني نيز انجام خواهد شد.
رئيس مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت گفت: نمک موجود در نان بايد يک درصد باشد و اگر در بازديدهاي ميداني که بازرسان وزارت بهداشت انجام ميدهند به موارد غير مجاز برخورد کنند، آن واحد صنفي مورد پيگرد قانوني قرار ميگيرد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.