معاون تعالي دفتر طب ايراني و مکمل وزارت بهداشت، در خصوص نوع تغذيه در فصل سرما، توصيه هايي ارائه داد.
سيدمهدي ميرغضنفري گفت: افرادي که مزاج سرد دارند در فصول سرد سال بيشتر بيمار ميشوند و در مقابل افراد گرم مزاج کمتر بيمار شده و در صورت بيماري به سرعت بهبود مييابند.
وي افزود: افراد خصوصاً سرد مزاجان بايد مصرف سرديجات همچون ماست، دوغ و پنير را به حداقل برسانند.
ميرغضنفري ادامه داد: شير اگر گرم شده و داخل آن عسل و زنجبيل باشد نسبت به ساير لبنيات بهتر است.
وي افزود: سالادها اکثراً سرد هستند مصرف کاهو و خيار و گوجه بدن را سرد ميکند و افراد بايد سبزي خوردن را جايگزين سالادها قرار دهند.
ميرغضنفري گفت: ورزش مزاج را به سمت گرمي ميبرد و به همه افراد توصيه ميشود برنامه منظمي براي ورزش داشته باشند.
وي تاکيد کرد: سرد مزاجها هنگام خواب سر را با کلاه و روسري بپوشانند.
ميرغضنفري گفت: افراد بعد از استحمام بلافاصله از منزل خارج نشوند تا باد سرد با آنها برخورد نکند و حتماً از سينوسها مراقبت کنند.
وي افزود: عسل حل شده در آب ولرم، شيره انگور و دم نوشهايي مانند گل بابونه بسيار مناسب است.
ميرغضنفري گفت: مصرف کشمش و مويز و شيرينيهاي طبيعي مانند انجير توصيه ميشود.
وي افزود: به طور کلي شناخت مزاج و رعايت اصول سبک زندگي سالم متناسب با مزاج فرد موجب ارتقاي سلامت عمومي بدن خواهد شد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.