اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

وزارت دفاع:

توسعه جزاير ايراني اولويت ملي است

معاون توسعه و برنامه‌ريزي وزارت دفاع در همايش ملي «توسعه پايدار جزاير ايراني» با تأکيد بر اهميت توسعه دريامحور گفت که جزاير ايراني به‌عنوان يکي از اولويت‌هاي ملي مطرح شده‌اند و در راستاي تحقق اين هدف، سندي از سوي رهبر انقلاب به دولت ابلاغ شده است.

توسعه جزاير ايراني اولويت ملي است

رضا طلايينيک، معاون توسعه و برنامهريزي راهبردي وزارت دفاع، در همايش ملي «توسعه پايدار از پنجره جزاير ايراني» که در دانشگاه خوارزمي برگزار شد، اظهار کرد: نگرش توسعه پايدار به جزاير ايراني بهعنوان يکي از اولويتهاي ملي و قابليتها در اين همايش مورد توجه قرار گرفته است. توسعه دريامحور نيز بهعنوان يکي از اولويتهاي توسعه کشور در سندي از سوي رهبر انقلاب اسلامي به دولت ابلاغ شده است.

وي افزود: بايد بپذيريم که در خصوص توسعه سواحل و استفاده از ظرفيت جزاير کشور دچار غفلت شدهايم. براي جبران اين عقبماندگي، به جهشي در توسعه نياز داريم. در حوزه دکترين دفاعي، قدرت بازدارندگي جمهوري اسلامي نسبت به دوران دفاع مقدس چندين برابر افزايش يافته است.

معاون توسعه و برنامهريزي راهبردي وزارت دفاع ادامه داد: توسعه اقتصادي و تجاري در بخش حوزه دريايي همپاي توسعه دکترين دفاعي پيش نرفته است. يکي از دلايل پيشرفت ايران در صنايع دفاعي، موشکي و تسليحاتي، مديريت و نگاه جهادي و از سوي ديگر پيوند نظاممند و نزديکي است که بين حوزه دفاع و دانشگاه برقرار شده است.

به گفته وي، سالانه بيش از يکصد دانشگاه در طرحهاي مورد نظر وزارت دفاع مشارکت دارند که اين همکاري تجربهاي ارزشمند را به همراه داشته است.

طلايينيک بيان کرد: 63 درصد از زنجيره تأمين و زيرشاخههاي سامانهها و زيرساختهاي نظامي کشور توسط بخش خصوصي توليد ميشود و ميزان صادرات تجهيزات نظامي ما بيش از سه برابر شده است.

اين مقام مسئول با بيان اينکه نيازمند ساختاري متناسب براي حرکت جهشي هستيم، اظهار کرد: براساس الگوي مشارکت دفاعي ملي، از تمام ظرفيتهاي بخش خصوصي و دانشگاهي استفاده خواهيم کرد و نتايج بهدستآمده از آن در اختيار بخشهاي غيرنظامي نيز قرار خواهد گرفت.

وي افزود: قانون الگوي مشارکت دفاعي ملي تا پايان سال ابلاغ خواهد شد. اين الگو سه رکن اساسي دارد: بخش دفاعي، بخش خصوصي و ظرفيت علمي و ساير بخشهاي دولت. هدف از اين الگو، ايجاد فناوريهاي چندمنظوره بهعنوان زيستبوم مشترک دفاعي ملي و گسترش کيفيت تکنولوژي است.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.