اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

توزيع واکسن آنفلوآنزاي ايراني در داروخانه‌ها

معاون برنامه‌ريزي اداره‌کل داروي سازمان غذا و دارو روند تامين واکسن آنفلوآنزا از منابع داخلي براي امسال را تشريح کرد.

توزيع واکسن آنفلوآنزاي ايراني در داروخانه‌ها

دکتر ناصر هيراد درباره تامين واکسن آنفلوآنزا در سال جاري، گفت: در مورد تامين واکسن آنفلوآنزا با توجه به اينکه شرکت توليد کننده داخلي واکسن از سال 1400 واکسنهاي آنفلوآنزاي ايراني را وارد بازار کرد، امسال هم تمهيدات براي تامين نياز واکسن از طريق توليد داخل صورت گرفته است.

وي افزود: بخشي از نياز به واکسن آنفلوآنزا که شامل 500 هزار عدد واکسن بوده که از طريق سازمان غذا و دارو تامين شده و توسط معاونت بهداشت وزارت بهداشت با توجه به برنامهريزي مشخص براي جامعه هدف تامين و توزيع ميشود.

او تاکيد کرد: در مورد داروخانهها هم از روز شنبه 4 شهريور ماه واکسن توليد داخل در دسترس قرار گرفته است و واکسن وارداتي که از منابع معتبر اروپايي در حال تامين است نيز از روزهاي آتي در اختيار مردم قرار خواهد گرفت.

وي در خاتمه با اشاره به اينکه واکسنهاي داخلي 4 ظرفيتي و با فناوري نوترکيب هستند، اظهار کرد: قيمت واکسن داخلي حدود 260 هزار تومان برآورد شده است.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.