اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

رئيس مرکز ملي تحقيقات حلال سازمان غذا و دارو،:

تهديدات قاچاق محصولات غذايي جدي است

رئيس مرکز ملي تحقيقات حلال سازمان غذا و دارو، با اشاره به تهديدات ناشي از قاچاق محصولات غذايي، گفت: نظارت دقيق بر مسيرهاي واردات و پيشگيري از قاچاق کالاها از اهميت بالايي برخوردار است.

تهديدات قاچاق محصولات غذايي جدي است

حسين رستگار، با اشاره به نگراني مصرفکنندگان از حليت افزودني E471، اظهار کرد: اين ماده ممکن است از منابع گياهي يا حيواني تهيه شود و نظارت بر محصولات و پيشگيري از قاچاق ضروري است.

وي توضيح داد: شرکتها براي دريافت مجوز از سازمان غذا و دارو، بايد اطلاعات دقيقي در خصوص منابع مواد اوليه خود ارائه دهند. اين شامل شفافسازي درباره اينکه آيا E471 از منابع گياهي يا حيواني است، و در صورت استفاده از منابع حيواني، نوع حيوان نيز بايد مشخص شود.

رئيس مرکز ملي تحقيقات حلال سازمان غذا و دارو افزود: بيشتر E471 استفاده شده در صنعت غذايي از منابع گياهي است.

رستگار تصريح کرد: سازمان غذا و دارو مدارک ارائه شده توسط شرکتها را به دقت بررسي ميکند و در صورتي که مدارک کافي نباشد، آزمايشهايي انجام ميدهد. بنابراين، محصولات داراي مجوز و نشان تأييد اين سازمان تحت نظارت دقيق قرار دارند و از اين بابت هيچ نگراني وجود ندارد، اما زماني که محصولات فاقد تأييد سازمان غذا و دارو وارد بازار ميشوند، نگرانيها بيشتر ميشود. اين نگراني به ويژه در مورد محصولات قاچاق که به طور غيرقانوني وارد کشور ميشوند، حساسيت بيشتري پيدا ميکند. کالاهاي قاچاق فرآيندهاي کنترلشده را پشت سر نميگذارند و نظارت بر منبع و کيفيت اين محصولات سختتر ميشود.

وي با اشاره به تهديدات ناشي از قاچاق محصولات غذايي خاطرنشان کرد: نظارت دقيق بر مسيرهاي واردات و پيشگيري از قاچاق کالاها از اهميت بالايي برخوردار است. اين موضوع ميتواند از ورود محصولات غيرمجاز و با کيفيت نامطلوب جلوگيري کند و سلامت عمومي جامعه را تضمين نمايد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.