محققان دادههاي دو دهه از مطالعه سلامت زنان را که شامل بيش از 57000 شرکت کننده بود، تجزيه و تحليل کردند.
يافتههاي پس از بررسي دادههاي زنان 48 تا 55 ساله نشان ميدهد زناني که به طور مداوم احساس تنهايي را در يک دوره 15 ساله گزارش کردهاند، سه برابر بيشتر از زناني که احساس تنهايي نکردهاند، در معرض مرگ زودهنگام هستند.
به گفته محققان دانشگاه سيدني، زناني که تنهايي دائمي نداشتند 5 درصد در معرض خطر مرگ قرار داشتند، در حالي که اين خطر در ميان افرادي که احساس تنهايي مداوم داشتند به 15 درصد افزايش يافت.
«نتا هاگاني»، نويسنده ارشد اين مطالعه، گفت: «تنهايي يک عامل خطر است که بايد توسط پزشکان غربالگري شود، همانطور که براي فشار خون يا کلسترول بالا بررسي ميکنيم. ما همچنين بايد آگاهي عمومي را در مورد تنهايي افزايش دهيم.»
پروفسور «ملودي دينگ» از دانشگاه سيدني، محقق ديگر اين مطالعه، گفت: «زنان در ميانسالي به احتمال زياد مراقب اصلي کودکان خردسال و والدين سالخورده هستند و همچنين در حال گذراندن مراحل اصلي زندگي مانند يائسگي، بازنشستگي يا ترک خانه از سوي فرزندان هستند، عواملي که ميتوانند به انزواي اجتماعي منجر شود.»
اين مطالعه، همچنين يک رابطه وابسته به ميزان را نشان ميدهد: هرچه احساس تنهايي بيشتر گزارش شود، خطر مرگ زودهنگام بيشتر ميشود.
در حالي که دادههاي بلندمدت قابل مقايسه در مورد سلامت مردان وجود ندارد، دينگ گفت که ميانسالي دوره گذار است که ممکن است زنان را بيشتر تحت تأثير قرار دهد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.