اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

تقويت پايگاه‌هاي نظامي آمريکا در سوريه؛ ماجرا چيست؟

با وجود آرامش برقرار شده در حومه ديرالزور سوريه، واشنگتن در حال اجراي برنامه‌ فشرده‌اي براي تقويت پايگاه‌هاي نظامي خود در اين کشور با تجهيزات و تسليحات متعدد است.

تقويت پايگاه‌هاي نظامي آمريکا در سوريه؛ ماجرا چيست؟

به گزارش مشرق، حومه ديرالزور واقع در خط تماس ارتش سوريه و نيروهاي دموکراتيک سوريه (قسد؛ وابسته به آمريکا) پس از تشديد يک ماهه حملات گروههاي مقاومت عليه حضور آمريکاييها، شاهد آرامش محتاطانهاي است.

روزنامه لبناني الاخبار امروز با انتشار اين خبر نوشت که به نظر ميرسد اين گروهها، مواضع دولت جديد آمريکا در خصوص خروج از سوريه را زير نظر دارند به ويژه که افشاگريهاي نمايندگان آمريکايي حاکي از پايان اشغالگري سوريه پس از روي کار آمدن رسمي دونالد ترامپ است.

بر اساس اين گزارش، با وجود آرامش برقرار شده از يک هفته پيش تاکنون و توقف حملات به پايگاههاي آمريکايي در سوريه، واشنگتن همچنان در حال تقويت پايگاههايش در الحسکه و ديرالزور با آوردن نيروهاي کمکي نظامي زميني و هوايي است.

در همين چارچوب نيز، دو روز پيش 20 خودرو حامل انواع تسليحات و تجهيزات نظامي و لجستيکي از گذرگاه غيرقانوني الوليد عراق براي توزيع در پايگاههاي آمريکا در شمال شرق سوريه وارد اين کشور شدند.

علاوه بر اين، 6 فروند هواپيماي باري نظامي نيز طي دو روز اخير در پايگاههاي خراب الجير در حومه شمال شرقي حسکه و «قسرک» در حومه شمال غربي حسکه، به زمين نشستند که حامل تسليحات و مهمات مختلف از جمله تجهيزات دفاع هوايي بودند.

الاخبار به نقل از منابع ميداني خود اعلام کرد که انگيزه اصلي واشنگتن از اين اقدام احتمال تشديد حملات مقاومت عليه پايگاههايي آمريکايي و نيز پاسخ احتمالي ايران به تجاوز نظامي رژيم صهيونيستي است.

بر اساس اين گزارش، اين نخستين بار است که واشنگتن تجهيزات نظامي پيشرفته از جمله موشکهاي ضد هوايي و باتريهاي پدافند هوايي را به پايگاه خراب الجير و از آنجا به پايگاههاي مهمتري چون العمر و کونيکو در حومه ديرالزور منتقل ميکند.

الاخبار بعيد ندانست که اين تدابير واشنگتن با هدف تقويت پدافند آن و جلوگيري از رسيدن پهپادها و موشکهاي مقاومت به پايگاههايش صورت ميگيرد.

به گفته منابع ميداني، واشنگتن در قبال توانمنديهاي مقاومت و هدفگيريهاي آن، هنوز نتوانسته، پدافندي را در داخل پايگاههايش نصب کند که حملات موشکي و پهپادي مقاومت را بياثر کند.

پيشتر برخي اين تقويت حضور نظامي آمريکا در سوريه و انتقال چندين نفربر به پايگاههاي اشغالگران را به احتمال حمله زميني براي اشغال منطقه معروف به هفت روستا* در کرانه شرقي رود فرات مرتبط کرده بودند.

منطقهاي که تحت کنترل ارتش سوريه است و شاهد حضور نيروهاي روسي نيز هست و يک مرکز هماهنگي آشتي در آن وجود دارد. اما روزنامه الاخبار، هرگونه ارتباط ميان اين دو مسئله را رد کرد.

*هفت روستاي مذکور عبارتند از: الطابية، خشام، مرّاط، مظلوم، حطلة، الصالحية والحسينية

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.