اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

ترکيه درباره خريد اف-35 با دولت ترامپ مذاکره مي‌کند

وزير دفاع ترکيه گفت آنکارا احتمالا در مورد خريد جنگنده‌هاي اف-35 با دولت جديد آمريکا گفت‌وگو کند، اما موضع آنکارا در قبال اس-400هاي روسيه تغيير نکرده است.

ترکيه درباره خريد اف-35 با دولت ترامپ مذاکره مي‌کند

«ياشار گولر» گفت: «ما قبلا تمايل خود را براي خريد اف-35 نشان دادهايم. ما معتقديم که جو مثبت خريد اف-16 بر روند خريد اف-35 هم تأثير خواهد گذاشت. ما همچنين با دولت آينده آمريکا درباره امکان لغو تحريمهايي که بر خلاف روح اتحاد ماست، مذاکره خواهيم کرد. همچنين موضع ما در مورد اس-400 بدون تغيير باقي ميماند.»

وزير دفاع ترکيه همچنين اظهار داشت که افسران ترکيه براي بازرسي 2 جنگنده يوروفايتر که در هفته آينده وارد آنکارا ميشوند، برنامهريزي کردهاند.

گولر به روزنامه «استار» گفت: «روند و مذاکرات فني براي خريد 40 فروند جنگنده اف-16 ادامه دارد. مذاکرات در مورد جتهاي يوروفايتر نيز پيشرفت مثبتي دارد. 2 جنگنده يوروفايتر متعلق به بريتانيا در تمرينات نظامي در قطر شرکت ميکنند و در 18 دسامبر به آنکارا ميرسند و ما سپس فرصت بررسي آنها را خواهيم داشت.»

ترکيه قصد دارد 40 فروند جت تايفون از يوروفايتر خريداري کند. سال گذشته ترکيه ابتدا با بريتانيا و اسپانيا درباره خريد مذاکره کرد و سپس از لندن براي متقاعد کردن آلمان کمک گرفت.

ترکيه در سال 2017 قراردادي را با روسيه براي تامين مجموعهاي از سامانههاي دفاع هوايي اس-400 امضا کرد که در سال 2019 آنها را دريافت کرد.

در پي آن، ايالات متحده از ترکيه خواست که سيستمهاي روسيه را براي خاطر پاتريوتهاي ساخت آمريکا کنار بگذارد و زماني که آنکارا نپذيرفت، واشنگتن آن را از برنامه تامين آخرين جنگندههاي اف-35 مستثني و براساس قانون «کاتسا» (CAATSA)، مقامات دفاعي ترکيه را تحريم کرد. کاتسا قانون «مقابله با دشمنان آمريکا از طريق تحريم» است.

همچنين ايالات متحده تفاهمنامه مشترک اف-35 با ترکيه را لغو کرد و آن را با هفت شريک باقي مانده در پروژه اف-35 شامل انگليس، ايتاليا، هلند، استراليا، دانمارک، کانادا و نروژ امضا کرد.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.