اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

معاون هماهنگي امور عمراني استانداري آذربايجان‌شرقي:

تخصيص 59 واحد مسکوني به آسيب‌ديدگان محله ملازينال تبريز

معاون هماهنگي امور عمراني استانداري آذربايجان‌شرقي در خصوص حل مشکل خانواده‌هاي آسيب‌ديده از رانش زمين در ملازينال تبريز گفت: 59 واحد مسکوني در شهرک انديشه تبريز به خانواده‌هاي آسيب ديده از اين حادثه تخصيص يابد.

تخصيص 59 واحد مسکوني به آسيب‌ديدگان محله ملازينال تبريز

ظفر محمدي در جمع خبرنگاران در محل استانداري آذربايجانشرقي در خصوص پيگيري مسأله ساماندهي واحدهاي آسيب ديده ملازينال اظهار داشت: در مورد ساماندهي واحدهاي آسيب ديده از حادثه رانش زمين در ملازينال مجدداً جلسهاي با حضور نمايندگان شهرداري تبريز، شوراي اسلامي شهر تبريز و ادارهکل راه و شهرسازي داشتيم و مقرر شد به هر روش ممکن مشکل خانوادههاي محترم آسيب ديده از حادثه رانش زمين برطرف شود.

وي ادامه داد: در شهرک انديشه تبريز 120 واحد آپارتماني موجود داريم که مقرر شد با تفاهم شهرداري تبريز و ادارهکل راه و شهرسازي استان به خانوادههاي آسيب ديده از حادثه رانش زمين در منطقه ملازينال تخصيص يابد.

محمدي گفت: در اين خصوص سه راهکار پيشنهاد شده است که مقرر شد هفته آينده طي جلسه مشترکي بين شهرداري تبريز، راه و شهرسازي استان و بنياد مسکن تصميم نهايي در اين خصوص اتخاذ شود.

وي در بخش ديگري از سخنان خود موضوع حاشيهنشيني در کلانشهر تبريز را يکي از بزرگترين مشکلات مديريت شهري تبريز دانست و تاکيد کرد: مشکل حاشيهنشيني چيزي نيست که چند سال اخير شکل گرفته باشد و اين موضوع دستکم مشکل انباشته 50 سال اخير مديريت شهري تبريز است که در هر دورهاي بنا به شرايط زمان، لاينحل باقي مانده و به شرايط نگرانکننده امروز رسيده است.

محمدي تصريح کرد: عزم مديريت استان براي حل اين مسأله جزم است و ما در معاونت عمراني استانداري به دستور استاندار در حال برنامهريزي و رايزني براي مديريت اصولي و ريشهاي مشکل حاشيهنشيني تبريز هستيم و در اين مسير، همگرايي و وحدت رويه همه دستگاههاي مسؤول يک ضرورت مهم است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.